sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Spyro 3: Year of the Dragon

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

kamo252
-#

Post autor: kamo252 »

Witam. w poziomie spooky swamp (2 świat) w misji z dwoma ślepcami nie wiem jak zdobyć klejnot, który jest za kratą. Ma ktoś może jakiś pomysł ???

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

jak obejdziesz aż na drugą stronę tej jaskini walnij w ścianę są takie specyficzne spękania

podobnie jak na samym początku układu po lewej stronie też jest skalna ściana z takimi pęknięciami (a zaraz po prawej masz te kraty)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

kamo252
-#

Post autor: kamo252 »

Dziękuję za pomoc ;-)

camaro
-#

Post autor: camaro »

WITAM,nowy jestem na tym forum ale pare gierek mam ,miałem taki sam problem z spyro 3 ,masa płyt wywalona odezwij sie kolego psitejszyn,na moje gg moze ci jakos pomoge,zabardzo sie nie znam na tym wszystkim ale znalazłem działajacą wersje tej gierki moje gg 8216676 ,wmiare mozliwosci sie odezwe pozdrawiam

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

camaro pisze:WITAM,nowy jestem na tym forum ale pare gierek mam ,miałem taki sam problem z spyro 3 ,masa płyt wywalona odezwij sie kolego psitejszyn,na moje gg moze ci jakos pomoge,zabardzo sie nie znam na tym wszystkim ale znalazłem działajacą wersje tej gierki moje gg 8216676 ,wmiare mozliwosci sie odezwe pozdrawiam
chyba ci się tematy pomyliły ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ