sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

[PSX] Prośba o pare gier... (zamknięte)

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ostry96
-#

[PSX] Prośba o pare gier... (zamknięte)

Post autor: Ostry96 »

Witam!
Zamknięty :)
Z góry dziękuje!
Ostatnio zmieniony czw 11 lis, 2010 21:13 przez Ostry96, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Ściągasz pliki przez jakiś akcelerator? Jakiej przeglądarki używasz?
Upam teraz Xene, na prośbę jednego z użytkowników i niestety nie mogę upnąc tych gier na chomikuj.pl.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Ostry96
-#

ExGamer pisze:Ściągasz pliki przez jakiś akcelerator? Jakiej przeglądarki używasz?
Upam teraz Xene, na prośbę jednego z użytkowników i niestety nie mogę upnąc tych gier na chomikuj.pl.
Opera... czyli ten megaupload to zależy od przeglądarki?!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Raczej nie. Ja też używam Opery i wszystko działa jak należy. Popróbuj z innymi przeglądarkami (jest ich mnóstwo IE, Firefox, Safari, Chrome). U mnie czasem ściągało pliki 0KB jeśli miałem włączony akcelerator (Internet Download Menager).

Awatar użytkownika
Ostry96
-#

Dzięki wielkie! :-D
Przez FireFoxa mnie się udało (czy możliwe że na Operze ma to jakiś związek z prawdopodobnymi przeładowaniami "ciasteczek")??

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Nie ma za co. Hmmm niestety nie wiem. Jak mówię. U mnie na Operze działa. Ale wyłącz wszystkie przeglądarki, włącz CCleaner niech wyczyści wszystko i sprawdź potem czy działa. Osobiście polecam ten akcelarator pobierania. Ze średnią prędkością pobieram 120kb/s z akceleratorem 150 a w nocy nawet 200 kb/s. :D Tylko nie zawsze działa.

Awatar użytkownika
Ostry96
-#

ExGamer pisze:Nie ma za co. Hmmm niestety nie wiem. Jak mówię. U mnie na Operze działa. Ale wyłącz wszystkie przeglądarki, włącz CCleaner niech wyczyści wszystko i sprawdź potem czy działa. Osobiście polecam ten akcelarator pobierania. Ze średnią prędkością pobieram 120kb/s z akceleratorem 150 a w nocy nawet 200 kb/s. :D Tylko nie zawsze działa.
120kb/s???
ja mam do 40 kb/s o.o
(mam internet 10megabitów/s (zapomniałem skrótu)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Ja tylko 2MB z TP. :D A upam max 30KB/S. :D

Zablokowany