sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Przeróbka PSX we Wrocławiu.

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

Lu
-#

Przeróbka PSX we Wrocławiu.

Post autor: Lu »

Witam, kupiłam PSX jednak jest ono nie przerobione. Teoretycznie wiem jak to zrobić, jednak praktycznie tego nie potrafię. Stąd też moje pytanie czy orientujecie sie czy we Wrocławiu ktoś przerabia konsole? Wiem, że nie robią tego w sklepie z konsolami blackgames bo tam byłam. Jeśli nikt nie przerabia to czy może znacie we wrocławiu miejsce gdzie kupie oryginalne gry na psx?Albo kogoś kto ma jakieś do sprzedania? Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Lu, jeśli się nie mylę to Witold ci przerobi tą konsolę, zapłacisz pewnie za wysyłkę tylko. :D Napisz do niego. :P Witold to nasz oficjalny sprzedawca. Ja jak zwykle cierpie na brak czasu i chipów... :(
hasło do moich uploadów: 1234

Lu
-#

Post autor: Lu »

Dzięki za radę. Napiszę do niego jeśli do końca tygodnia nie znajdę nic we Wrocławiu, bo zależy mi na tym żeby nie wysyłać tej konsoli nigdzie i zrobić to tu na miejscu.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Ok rozumiem. Proszę. Jakbyś potrzebowała jakiś gier albo miała jakieś pytania odnośnie PSXa to pisz. Pozdrawiam. :D
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ