Żołądkowa czy Żubrówka? (wódki)
X czy Y?
Moderator: Moderatorzy
- cloudstrifef

- Kontakt:

- cloudstrifef

- Kontakt:

Hm.. ciekawe czy chodziło ci o tytuły filmów, czy dosłownie. Jeśli dosłownie to pytanie trochę dziwnie wykluczające wybór. Coś jakby masło maślane 
. A dlatego, że Apokalipsa to tak w skrócie proroctwo dni ostatecznych gdzie wystąpi właśnie Armageddon, czyli miejsce ostatecznej bitwy dobra i zła.
Więc może jednak Armageddon ?!?
AntyRadio czy RMF ???

Więc może jednak Armageddon ?!?
AntyRadio czy RMF ???
"Są tacy, którzy umieją tasować karty, ale nie umieją grać."
						RMF FM 
Bo kiedyś się dodzwoniłem
. 
PS. chodziło mi nie o filmy lecz właśnie o to "masło maślane". Apokalipsa to okres czasu, natomiast armageddon to właśnie moment ostatecznej walki.
 Czyli czy lepszy jest szybki armageddon czy wolne i przydługie ale pouczające "cuś" jak apokalipsa. :p

Bo kiedyś się dodzwoniłem
PS. chodziło mi nie o filmy lecz właśnie o to "masło maślane". Apokalipsa to okres czasu, natomiast armageddon to właśnie moment ostatecznej walki.
hasło do moich uploadów: 1234
						Zamiast pić dzisiaj ostro wódę jestem w robocie, więc mam małą depresję - dlatego nie wchodzę dzisiaj w tematy teologiczne - a kusi mnie, oj kusi hehehe
To z racji mojego wykształcenia. Nie żebym był po teologii - raczej techniczne kierunki skończyłem, ale tam też takie głupoty opowiadali, że często się zastanawiałem czy to religia, czy historia
A tak na marginesie czy ta gra nie polega na tym, żeby po odpowiedzi zadać następne pytanie wyboru?

To z racji mojego wykształcenia. Nie żebym był po teologii - raczej techniczne kierunki skończyłem, ale tam też takie głupoty opowiadali, że często się zastanawiałem czy to religia, czy historia
A tak na marginesie czy ta gra nie polega na tym, żeby po odpowiedzi zadać następne pytanie wyboru?
"Są tacy, którzy umieją tasować karty, ale nie umieją grać."