sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Poszukuję emulatora pegasusa na psx!!!

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

RycerzJP
-#

Poszukuję emulatora pegasusa na psx!!!

Post autor: RycerzJP »

Witam was koledzy :mrgreen: .
Tak jak w temacie szukam emulatora pegasusa n psx gdyż pograłbym sobie w contre, matio mightly final fight itp na moim psx. Znalazłem jeden emulator lecz nie umiem zrobić obrazu w iso. wychodzi mi w bin a jak nagrywam to na cd to wogule nie odpala na psx jak i na emulatoże. Więc proszę was jeżeli możecie zróbcie gotowy obraz z grami na pegasusa. tak z 200 mb i zróbcie up. byłbym bardzo wdzięczny. BARDZO ZALEŻY MI NA TYCH 3 TYTUŁACH KTÓRE PODAŁEM. aha i najlepiej było by dać to w pal gdyż mam psx scph 5502 i ntsc jest czarno białe. pzdr :-P

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Post autor: Hudy »

Witam

200 MB chyba trochę poleciałeś...... :P

Jestem teraz w szkole ale jak wrócę do domu to wrzucę ci ten obraz na jakiś hosting.
I to będzie około 10-20 MB co najwyżej.

:)

RycerzJP
-#

Spoko może być 20 mb. ale żeby było mightly final fight, contra i mario. I pare innych. Ale dzięki i wrzuć w palu

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Post autor: Hudy »

Tu masz link do archiwum.

http://www.przeklej.pl/plik/nes-rar-0025sa9cs1dc

Rozpakuj sobie obraz ISO i wypal przez Alcohol 120 na płytkę ;)
Gdybyś chciał więcej gier to napisz konkretnie jakie a ja postaram się zrobić obraz płyty na PSX.

Miłego grania.

RycerzJP
-#

dzięki wrazie co będe pisał. TEMAT DO ZMKNIĘCIA.

Zablokowany