sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Tekken 3 - inna wersja?

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

cutek
-#

Tekken 3 - inna wersja?

Post autor: cutek »

Mam pytanie, jak to jest z tymi postaciami w Tekkenie 3? Czy Tekkena 3 są jakieś dwie wersje? Jak odblokować wszystkie postacie? Tzn. w co trzeba wejść i wygrać żeby móc grac innymi postaciami niż tymi "podstawowymi"? I czy istnieje na PSX jakaś wersja gdzie są te już wszystkie postacie odblokowane? Bo mój kuzyn ma PSX i on ma Tekken 3 i on właśnie ma te wszystkie postacie odblokowane i i nie musi nic robić. Tyle ,ze ma jakiś błąd ,bo gdy gra tym "pinokiem" (taki drewniany ludek) to gra mu się zacina.

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Więc tak, wersja o której piszesz to Tekken 3 OT Golden Leon, wszystkie postacie są odkryte, jednak tak jak napisałeś, gra posiada błąd, również się z tym spotkałem. Na twoim miejscu pobrałbym zwykła wersję Tekken'a 3, postacie odkrywasz przechodząc Arcade Mode ( jedną postać odblokowujesz w trybie Tekken Force, mianowicie Dr. Boskonovitcha), przechodź wszystkimi postaciami a uzyskasz różne bonusy typu Tekken Ball Mode (plażowa siatkówka, by odblokować ten tryb musisz w nim wygrać z Gonem) czy Theatre Mode ( możesz tutaj obejrzeć wszystkie filmiki oraz przesłuchać utworów z gry). Tak w małym skrócie opisałem ci co i jak ;)

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Żeby nie było zaskoczenia, Tekken Force składa się z 4 rund, w każdej na końcu jest boss. Żeby odblokować Dr. Boskonovitcha trzeba przejść Tekken Force 4 razy (inną postacią), za czwartym razem masz jakby piąty etap, w którym musisz zmierzyć się właśnie z doktorkiem. Wygrasz, jest twój!
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Zohan, nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Przeszedłem 4x Tekken Force postacią "Law" i także odblokowałem Doktorka

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

To może mi się jednak pomyliło, bo wydaje mi się, że 2 razy właśnie Lawem przeszedłem i nie miałem drugiego klucza
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

ODPOWIEDZ