sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z nagraniem gry na psx (alcohol)

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Persefona
-#

Problem z nagraniem gry na psx (alcohol)

Post autor: Persefona »

Witam. Mam taki problem. Ściągam sobie grę, ma format .ccd albo .cue , wkładam płytę CD, wchodzę w kreator nagrywania, ustawiam na prędkość x8, klikam żeby nagrać i wyskakuje taki bład :
"błąd w procedurze zapisu sprawdź plik z logiem..."
I mi otwiera sie stacja dysków i tyle.. :( Dodam, że jak wcześniej nagrywałam to było wszytko w porządku. Dzieje sie tak z każdą grą, nie wiem, co jest grane... Używam tych samych płyt co wcześniej, kiedy było wsyztsko OK. Pomóżcie.

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Spróbuj innym programem, ten przeinstalować. Być może nagrywarka już nie żyje.. może coś z podłączeniem. Można kombinować ze sterownikami ASPI ( http://www.cdrinfo.pl/cdr/artykuly/aspi/aspi.php ), wgrać firmware ( http://www.cdrinfo.pl/biosy ) ale ciężko konkretny powód przewidzieć..

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

A może JEDNAK wadliwa seria płyt? Miałem podobnie - zaufane płyty maxella - zawsze nagrywało, ostatnio nie chce z niewiadomych przyczyn. Inna płyta (Verbatim), nagrywam i pomogło.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

Post autor: ksarone »

Zohan pisze:A może JEDNAK wadliwa seria płyt? Miałem podobnie - zaufane płyty maxella - zawsze nagrywało, ostatnio nie chce z niewiadomych przyczyn. Inna płyta (Verbatim), nagrywam i pomogło.
Zohan może mieć rację , spróbuj nagrać na innej płycie polecam jakąś firmową typu Verbatim Crystal Azo a jak nie to może jest skopany obraz gry więc ściągnij inny i wtedy spróbuj nagrać ! Pozdro :)
Zaliczyłem wszystkie puzzle tej rapowej układanki Od maty , deski , rolek , farby do melanży !

ODPOWIEDZ