sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

PlayStation2 -zamiar zakupu

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ostry96
-#

PlayStation2 -zamiar zakupu

Post autor: Ostry96 »

:start: Witam!
Mam PSX'a z którego jestem dumny :D
Lecz nadeszły pochmuuurne dni - znajomy zakupił PlayStation2 - kiedy tylko mi go pokazał - czyli jakie miał opcje i gadżety = kupuje sobie PS2
Wybór był dla mnie ciężki - zależało mi na internecie - niestety w PS2 FAT nie ma wejścia do netu - trzeba by było dokupić gadżet który dla mnie jest - nie dostępny -,-"
Więc tak i oto zdecydowałem się zakupić konsolkę PlayStation2 Slim!
Słyszałęm pogłoski że jest gorsza czy lepsza - już nie wiem -,o

Więc o to i pytanka ;p :

1) Poza wielkością - czym się różnią FAT od Slim? (tak tak... slim ma tylko 1 wiatraczek)
2) Czy na Slim odpalają gry z PSX'a??
3) Jak funkcjonuje Slim z przenośnym dyskiem przez USB?
4) Jak wytrzymały jest Slim? (tzn. instalacja po parogodzinnym graniu jak funkcjonuje itp.)
5) Czy JoyPady z PSX'a działąją na Slimie?
6) Przerobienie - słyszałem że wystarczy mieć kartę pamięci ze specjalnym "gadżetem" - to prawda? [chyba McBoot]

Może jeszcze sobie jakieś pytania przypomnę to napisze :P

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Nie jestem ekspertem od slimów, ale na conieco odpowiem
1) wagą :p
2) tak
3) -
4) no jeden wiatraczek, słabsze chłodzenie, ale te konsole są tak zrobione, że 5h możesz grać i nic się nie powinno stać
5) tak, ale nie do wszystkich gier - w grach z wymaganym DualShockiem 2 pady od PSXa nie działają (możesz sobie pograć w Tekkena)
6) bardziej obcykani odpowiedzą
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

3. -
6. tak, FreeMCBoot.
hasło do moich uploadów: 1234

Stalliion
-#

Post autor: Stalliion »

slim ma zewnetrzny zasilacz ;f

xzer0

Post autor: xzer0 »

Kup najlepiej nowego slima póki jeszcze są. Na Free mc boot nie pograsz sobie w gry z psx chyba że orginały.

Awatar użytkownika
Ostry96
-#

Post autor: Ostry96 »

xzer0 pisze:Kup najlepiej nowego slima póki jeszcze są. Na Free mc boot nie pograsz sobie w gry z psx chyba że orginały.

Aha aha wszystkich zrozumiałem POZA PYTANIEM 3
do tego cytatu UP raczej na tym by chodziły nie zależy mi jednak bo .... mam przecież pięknego PSX'a ;p

xzer0

Post autor: xzer0 »

Ps2 słabo działa z dyskiem zew. bardzo słaba prędkość (USB 1.1). Nie wiem jak działa z przelotką hdd>USB i zwykłym dyskiem.

ODPOWIEDZ