sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

PS2

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
PUFFI42
-#

PS2

Post autor: PUFFI42 »

Witam mam pytanie ,czy opłaca się przerabiać ps2 bo mam zamiar kupić nowe? Czy to wymaga jakiś skomplikowanych rozwiązań? i czy nie przerbiana czyta gry psx? :-) iczy konsola będzię działać 2 miesiące a potem siednie, bo tak czytałem na różnych forach :-/ . PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

[ Dodano: Sob 29 Sty, 2011 16:40 ]
z tym siednie za dwa miesiące maiłem na myśli przerabianą ;-)

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Jak chcesz kupić i przerobić, to lepiej kup przerobione (tu mowa o używanym).
Nie przerobione czyta gry PSX, ale tylko te oryginalne.
Konsola nie padnie ci po 2 miesiącach, no chyba, że cię sprzedawca wyr***a (brzydko mówiąc), albo będziesz chciał z niej zrobić samolot, trampoline itp.
Jeżeli kupisz nówkę nie śmiganą, to ci będzie chodzić nawet i 10 lat, jeżeli będziesz się z nią grzecznie obchodził.
Nie bój się, jakby się wszystko psuło po 2 miesiącach, to nikt by tego nie kupował, a tego forum by nie było
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
PUFFI42
-#

Dzięki za dobre rady , a odchodzić się dobrze będę bo mam psx 11-letnie i dalej działa

[ Dodano: Sob 29 Sty, 2011 20:52 ]
Jeszcze jedno pytanie a może być to mcboot na karcie? i jak nagrać na tą kartę ?(że bym wiedział wcześniej)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
PUFFI42
-#

Nie chcę zaczynać nowego tematu to piszę tutaj , w której konsoli slim działa fmcb?

xzer0

Post autor: xzer0 »

Działa we wszystkich modelach slima co zaczynają się na SCPH-7XXXX. Na SCPH-9XXXX (nowe) nie zadziała.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

xzer0, a to czemu nei zadziała? Hę? Skąd takie info?

xzer0

Post autor: xzer0 »

Nowe konsole mają soft 2.30 na którym nie działa FMCB. Są jednak wyjątki pierwsze nowe slimy miały soft 2.20 ze starego slima. W nowych slimach będzie działał FMCB ale gdy ma oznaczenie datacode 8a i 8b i tylko te.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

xzer0, nie wiedziałem o tym. :) Kurde. Jak widać jeszcze dużo się muszę nauczyć. :)

Awatar użytkownika
PUFFI42
-#

Wszystko wiem temat do zamknięcia (sorry że tak późno).

Zablokowany