sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

nietypowy pomysł

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
zawodowiec
-#

nietypowy pomysł

Post autor: zawodowiec »

a mianowicie mam taki pomysł [widziałem gdzieś to] mianowicie posiadam dość stary sprzęt o mocy 200khz 64 ram i grafie 16 z kartą dzwiękową i tu się nasuwa pomysł czy umiał by ktoś napisać soft który np botował by się z tego pc i odpalał gry z psx chodzi mi o coś takiego że odpala się jak psx [joypada mam podłączonego do portu lps ale można też sprubować inaczej . ale jestem pewien że gdzies już coś takiego wiudziałęm poprostu uruchamia się jak pc i przy wgrywaniu systemu wgrywa psx . a dalej wiadomo wrzuca się płyte czy jakoś inaczej i działa. wiem wiem nauczyć się owinnem polskiego ;] :-)

[ Dodano: Nie 27 Lut, 2011 17:29 ]
JAKOŚ TAK ZAUWAŻYŁĘM LUDZIE POUCIEKALI;[

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

zawodowiec, napewno ktoś by umiał. Ale do tego potrzeba ogromnych umiejętności. nie wiem możę duet Berion + ffgriever, albo twig coś by zdziałali ale raczej się tym nie zajmą :/
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
zawodowiec
-#

hmmmm. ja jako amator programowania co nieco jestem zaproponować ae mało.... więc sam to sie nie zabieram za takie żeczy bo bym to do 10lat pisał;] więc ja żucam inicjatywą i szukam chętnych;] do pomocy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
PSX ->.PSX->XBOX ->PS2 ->XBOX 360->->NITENDO->PSX

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

zawodowiec, najpierw popraw ortografię. Naprawdę błędy RZucają się w oczy.

Co do programowania to z tym byłoby ciężko. Emulacja musiałaby się bootować zamiast systemu. Teoretycznie jest to możliwe. Praktycznie niestety nie wiem. Napewno potrzeba ogromnej wiedzy, bo samo napisanie emulatora jest baaaaaardzo trudne, a ponadto, ma on odpalać się zamiast systemu. Hmm nie wiem czy to realne. Napewno nie na "już". Jeśli coś to potrzebny byłby ogromny nakłąd sił, pracy i czasu. Obecnie z moją wiedzą programistyczną nei jestem w stanie napisać takiego emulatora. Ale być może, podczas wakacji coś zdziałamy. teraz jest szkoła i nie mam zbyt wiele czasu. A poza tym rozumiesz samemu się raczej nie żyje prawda? :) Szuka się 2giej osoby hehe. To tak na rozładowanie atmosfery było.
Podsumuję. Projekt realny, ale napewno nie w najbliższym czasie. Jeśli chcesz skontaktuj się ze mną na gadu coś się pomyśli.

PS programujesz w jakim jezyku i w jakim stopniu zaawansowania?
PS2 MOD prosiłbym o przeniesienie tematu do SCENY gdyż tam by bardziej pasował. :p

Awatar użytkownika
zawodowiec
-#

mianowicie Java, i C++.PHP i kilka linuxowskih narazie jestem w stanie troche zmodernizować jądro linuxa ;] i duuurzo pozosałości o krakerstwie ale aktualnie przeszłem na dobrą strone mocy i kożystam z hakerstwa ;] ;] więc ja jestem za a jezyk angielski lepiej znam niż polski jak coś ;] a co do sql rozumiem to bardzo dobrze ostatni rok gimnazjum a następnie zawodówka kuchasz xD

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

zawodowiec, pobierz sobie Firefox'a niech Ci błędy podkreśla. :P Bo naprawdę dużo ich robisz.

Ja już I LO :) Mat-inf. :]
A propo C++ w jakim stopniu? Zaawansowany? Java i inne dup*rele nie przydadzą się raczej do emulacji. :p

BTW co do linux'a, to mógłbyś zajrzeć do tematu SCENA -> Linux na PlayStation? Mamy tam rozgrzebaną po części sprawę RuniXa.

Awatar użytkownika
zawodowiec
-#

hmmm zaawansowany raczej nie hmmm raczej wyżej niż amator ;d ale nie zaawansowany ja sam gów** zdziałam więc napisałem na forum ;] a co do RuniXa hmmm amatorstwo xD

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Ja co do C++ jestem tak jakby średnio zaawansowany. Sam coś stworzę, ale nic skomplikowanego zabradzo.
Amatorstwo w sensie? :P

ODPOWIEDZ