sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

ePSXe problem z padem

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

PRNDL700
-#

ePSXe problem z padem

Post autor: PRNDL700 »

Siema wiem może że to nie jest dokońca na temat.Więc tak mam emulatora wszystko dziala ale mam pada z ps3 ze sterownikami i tak ustawiam na dualshocka to wtedy nie działają mi żadne klawisze a jak dam na digital to wszystko działa oprócz żeroskopów.Prodzę bardzo o pomoco.Dziękuje
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez PRNDL700, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

ePSXe już od dawna nie jest aktualizowany, mogę zgadywać tylko bo nie znam przyczyny problemu. Być może plugin sterowania jest przestarzały i nie obsługuje Sixaxis/DS3. Jest jeden sposób który na pewno zadziała, skorzystaj z programu Xpadder. Program jest płatny, nie będę tutaj wrzucał linka, ale jakbyś go nie mógł znaleźć to napisz a prześle ci sznurek do programu na PM.

ODPOWIEDZ