sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Gry z Riddickiem na PS2

dyskusje na temat gier i pomocy w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Gry z Riddickiem na PS2

Post autor: Zohan »

Podajcie mi tytuły gier ze słynnym Riddickiem na PS2.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Jeśli masz na myśli Riddicka z Pitchblack czy Kronik, to muszę cię zmartwić. Nie ukazała się żadna gra na PS2. Xbox dostał jako exclusive Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, po jakimś czasie zrobili porta na PC.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Kurde jestem na 70% pewien, że widziałem okładkę z Riddickiem na PS2
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

To pewnie jakiś fake, sprawdź sobie na wiki.

Obrazek

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Kurde, szkoda... Nie wiem, czy jakakolwiek część pójdzie mi na PC (stary złomek), a na PS3 chyba nie kupie, tym bardziej, że zbieram na nowy PC (rakieta nuklearna)

ODPOWIEDZ