sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Fileserve premium link generator

emulatory, konwertery, pluginy, różności

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
19kefir11
-#
Kontakt:

Fileserve premium link generator

Post autor: 19kefir11 »

Witam dziś zamieszczam dla użytkowników naszego forum generator premium linków do fileserve. Instrukcja użycia w archiwum. Programik sprawdzałem ESET NOD32 i wg niego jest czysty. Testowane na Win 7 x64 i działa ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www.megaupload.com/?d=SRQHOVLY

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Program nie działa jak należy, przynajmniej u mnie. Skonwertowałem zwykły link do wersji premium bez problemu, jednak zamiast ściągać pełną prędkością łącza ... Wyciagam od 64 do 140 kbs, normalnie powinno mi ściągać <700 kbs. Już na zwykłym linku wyciągnę 250-300 kbs. Jestem ciekawy jak wygląda sprawa u reszty.

Łącze Neostrada 6MB, nie mam włączonych żadnych aplikacji wykorzystujących neta oprócz przeglądarki WWW.

Awatar użytkownika
19kefir11
-#
Kontakt:

U mnie leciało po 600-700 a mojemu kumplowi 1,3 ;) Zawsze możesz dać od razu kilka linków

Mokrykot
-#

Post autor: Mokrykot »

A ja mam problem, po wklejeniu linku w górnym okienku, następnie wybraniu opcji "get code", kolejno kopiując kod ze strony i wybierając opcję Convert w dolnym okienku widnieje napis "error" ;-)

Windows 7 Ultimate x64 :)

@edit:
Problem rozwiązany
Tryb zgodności z windows xp SP3 i śmiga :)
"Plusik" dla Ciebie :-)

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Dzisiaj mi przestał działać program. Dokładnie nie wiem czy to wina samego programu czy Firefoxa 4.0, za każdym razem jak wklejam jakiś link i wybiorę Get Code to mam zero reakcji.

Zamiast napisu Skip AD

Obrazek

Wyświetla mi się Please Wait i nie chce ruszyć dalej. Prośba dla ludzi którzy korzystają z tego generatora. Możecie sprawdzić jak to u was działa?

Awatar użytkownika
19kefir11
-#
Kontakt:

DreamON, mi śmiga aż miło na FF 3.16, jak masz żeby czekać to poczekaj chwilę może jakiś błąd miałeś lub spróbuj jeszcze raz ;]

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

19kefir11 pisze:DreamON, mi śmiga aż miło na FF 3.16, jak masz żeby czekać to poczekaj chwilę może jakiś błąd miałeś lub spróbuj jeszcze raz ;]
Próbowałem wczoraj po kilka razy na różnych linkach, oczywiście czekałem ~2minuty ale nic się nie działo poza komunikatem Please Wait.

Dzisiaj przeczyściłem dysk z internetowego gówna za pomocą najnowszego CCleanera, myślałem że coś pomoże, niestety nadal to samo. To na pewnie nie wina złej wersji FireFoxa, używam tego generatora odkąd go wrzuciłeś i nie było wcześniej problemów.

Awatar użytkownika
19kefir11
-#
Kontakt:

DreamON, może spróbuj inną przeglądarkę jako domyślną ustawić np chrome lub opera.

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Próbowałem na IE, tym razem zadziałało odliczanie i dostaję kod który się wkleja do programu. Problem teraz polega na tym, że po wklejeniu kodu i wybraniu opcji Convert zamiast linków premium wyświetla mi komunikat Account is dead OR Your link is deleted. Mam tak z każdym linkiem, linki oczywiście są dobre, można je ściągać jako zwykły niezarejestrowany użytkownik.

Wczoraj dwa dni temu wyszedł update do wersji 1.3 a dzisiaj kolejny z numerkiem 1.4, teraz program mi znowu działa na Firefoxie 4. Niestety nadal mam za każdym razem po skonwertowaniu kodu, komunikat Account is dead OR Your link is deleted. Dziwna sprawa :roll:

Wrzucam link do najnowszej wersji:

Kod: Zaznacz cały

http://www.mediafire.com/?6gd4z4lup0etrdv

ODPOWIEDZ