Siemka wsyzstkim zamierzam sprzedać konsolę ps2.W zestawie będą znajdować się:
-ps2 slim spch-90004CB
-dwa oryginalne pady Dualshock2
-kamerka eyetoy
-2 mikrofony singstar i ta zlaczka do nich
-pelne okablowanie
-karta pamieci 8mb
-swap magic 3.8
-8 gier(GoW,GoW II,Gran Turismo 4,Jak n' Daxter the precursor legacy,Ratchet gladiator,EyeToy:PLAY,Crash bandicoot mind over mutant i SinStar ESKA:hity na Czasie).
NA ILE WYCENIACIE TEN ZESTAW??
Sprzedaję konsolkę-Tylko za ile?
Moderator: Moderatorzy
Sprzedaję konsolkę-Tylko za ile?
PS2 90004,PSone SPCH-102 i jestem zadowolony
___
d-_-b
___
d-_-b
Zakładając, że byłby to nowy zestaw, to byłby wart ok. 800 - 850 zł. Przyjmuję, że ponieważ jest to w miarę nowa konsola więc powinna być w dobrym stanie, dlatego zestaw wart jest ok. 600. Sama konsolka nówka kosztuje w sklepie ok. 400 zł. z jednym tylko padem. Za 600 zł raczej będzie trudno to sprzedać bo PS2 jest w tej chwili na drugim planie, choćby tylko dlatego, że nie wychodzą już na nią gry. Obniżasz cenę do 500 i przekonujesz kolesia, że ma gotowy super zestaw multimedialny od razu za tylko 100 zł więcej.
Zauważyłem też, że w zestawie masz swap magica, więc nasuwa mi się pytanie czy te 8 gier to oryginały. Jeśli nie, to zachęć kupującego, że dostanie je w pakiecie za darmo. Jeśli tak, to sama wymiana gier kosztuje 20, 30 zł. więc wypadało by za nie trochę skasować.
Powodzenia.
Zauważyłem też, że w zestawie masz swap magica, więc nasuwa mi się pytanie czy te 8 gier to oryginały. Jeśli nie, to zachęć kupującego, że dostanie je w pakiecie za darmo. Jeśli tak, to sama wymiana gier kosztuje 20, 30 zł. więc wypadało by za nie trochę skasować.
Powodzenia.
"Są tacy, którzy umieją tasować karty, ale nie umieją grać."