sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Gry do 2GB

dyskusje na temat gier i pomocy w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Gry do 2GB

Post autor: ExGamer »

Witam.

Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem FCMB z wieloma apliakcjami. Chciałem pograć sobie przez usb. Ale okazało się, że PS2 nie czyta mojego Kingstona 4GB ani w FAT32 aniu FAT16. Postanowiłem jednak pograć w coś. Potrzebuje więc gry o max rozmiarze ok 1,89GB gdyż posiadam pendrive'a o takiej pojemności Verbatima, który dziuała bardzo dobrze. Tu moja prośba. Czy znacie jakieś gry kompatybilne z USBAdvance o max ok 2GB rozmiarze?
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Sprawdź listę pod tym linkiem - http://list.sksapps.com/

Co do gier poniżej 2GB, na liście masz wypisane czy gra jest na CD bądź DVD. Wiadomiks, gry na CD są do 700MB więc sprawa jest prosta : -). Zwróć uwagę też pod jakim loaderem i regionem chodzą te gry.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Oczywiście link z listą znam. :) Jednak chodzi mi o to, żeby ktoś polecił DOBRE gry. Na PS2 nie gram często i chciałbym po prostu w dobrą grę pograć na PS2. A niewszystkie gry na DVD zajmują 4,7GB lub więcej. :)
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Crazy Taxi
Tekken Tag Tournament
Marvel vs Capcom 2
REZ :!:

Awatar użytkownika
ExGamer