sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Network Adapter i siec

rozmowy o sprzęcie i peryferiach do konsoli

Moderator: Moderatorzy

woytekpsx
-#

Network Adapter i siec

Post autor: woytekpsx »

czy żeby pograć w sieci muszę mieć ta płytkę Network Access Disk?? czy starczy się zalogować na stronie https://secure.eu.playstation.com/sign-in/?PSNReg=true?? bo nic nie mogę znaleźć sensowego w sieci co mnie interesuje

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

podbijam pytanie. Nie bardzo rozumiem jak uruchomic ethernet w ps2

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Nie da się już grać przez internet (koniec wsparcia od SONY)

woytekpsx
-#

Post autor: woytekpsx »

szkoda ... ;/ pewnie już ps3 tylko w sieci

Awatar użytkownika
ZbyNioMir
-#

Post autor: ZbyNioMir »

kurcze
też mnie ten temat bardzo interesuje i ilekroć zaczynam czytać posta w tym temacie dostając wypieki na twarzy to pojawia się ktoś i wali prosto z mostu
Witold pisze:Nie da się już grać przez internet (koniec wsparcia od SONY)
:kwasny:
"Są tacy, którzy umieją tasować karty, ale nie umieją grać."

xzer0

Post autor: xzer0 »

W call of duty 3 podobno da się grać. Można zakładać swoje tymczasowe serwery (wyłączasz pleja i koniec z serwerem). Słyszałem że sporo ludzi gra. :-)

Awatar użytkownika
ZbyNioMir
-#

xzer0 pisze:W call of duty 3 podobno da się grać.
A czy konieczne jest posiadanie oryginała?
Bo na kopi zapasowej coś nie mogę się połączyć :(

xzer0

Post autor: xzer0 »

Pewnie tak. Spróbuj. Tam nie ma stałych serwerów musisz je utworzyć bezpośrednio z gry. Wyłączasz konsole niema serwera. Słyszałem że sporo ludzi gra. Nie potrzebujesz NAD podpinasz kabel i wbijasz.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

ZbyNioMir, a ja bym ci polecił zgadać się z kimś z forum, żeby postawił server w CoD 3, a ty spróbujesz do niego dołączyć. Jeśli uda się, to znaczy, że wszystko OK. Ale jeśli nie wykryje serwera to może coś źle ustawiłeś, albo rzeczywiście potrzeba Orginalnej gry.
SCEE™

Awatar użytkownika
ZbyNioMir
-#

Quake96 pisze:ZbyNioMir, a ja bym ci polecił zgadać się z kimś z forum, żeby postawił server w CoD 3, a ty spróbujesz do niego dołączyć. Jeśli uda się, to znaczy, że wszystko OK. Ale jeśli nie wykryje serwera to może coś źle ustawiłeś, albo rzeczywiście potrzeba Orginalnej gry.
Niestety nie zrobiłem jak radziłeś, ale gadałem z paroma osobami i raczej twierdzą, że musi być oryginał. Niektórzy grywali co nie co na PS2 swego czasu na necie - tylko, że wszyscy grali na oryginałach i niestety zniesmaczyli mi trochę brakiem płynności i takie tam wady. Odpuszczam temat bo widziałem grę za 54 zł. - więc raczej dla gry w neta nie opłaca mi się już kupić. Tym bardziej, że może jeszcze w tym roku zmienię kompa - a co jak co ale tam granie multi mam sprawdzone.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Zablokowany