sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Co kupiłeś/sprzedałeś w najbliższym

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Co kupiłeś/sprzedałeś w najbliższym

Post autor: Quake96 »

Siemka.
Po dość długim czasie nieobecności szykuje wielki "Come Back" do świata konsol :D*
W oczekiwaniu na nową konsolke, postanowiłem stworzyć ten temacik :) Piszcie co ciekawego dorwaliście, lub sprzedaliście w ostatnim czasie. Ktoś pewnie powie, że temat nie ma sensu, ale to jest Hyde Park, czyli gadamy o bzdurach :mrgreen:

Zacznę od Siebie :)

Kilka dni temu wyłapałem po okazji na Allegro, konsolkę PSone, gdyż mój PSX (a raczej 3 psx'y) nie jest wart naprawy, ze względu na stan wizualny i techniczny. Poza tym jakoś zatęskniłem za PSone i dziś czeka mnie wpłata 52zł (40zł za konsole i 12zł za przesyłke) i oczekiwanie na paczke :)

Do sprzedania mam zaś moją starą konsolkę PSX SCPH-5502 bez lasera. Chętnych zapraszam do tego tematu:
http://swiatpsx.pl/sprzedam-konsola-psx ... .htm#18921

Pokażcie co ciekawego kupujecie do swojej kolekcji i nie tylko ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Na serio aż tak jarasz się tym PSone, że musiałeś zakładać ten temat?

Awatar użytkownika
glukkon7
-#

Post autor: glukkon7 »

Witold jak się cieszy z zakupu to czego ma się nie chwalić?A poza tym temat nie jest wyłącznie o PSone...
A co do tematu to ja na allegro kupiłem ostatnio aparaturę do wyrobu piwa domowego :D
No i piwko (25 litrów! ) jest smaczniutkie...I moc też jest :)
Polecam.
Lepszy maluch w garażu, niż Opel w telewizorze.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Witold, tak aż tak się tym jaram :P

glukkon7, pierwszy raz o czymś takim słysze :D ale to musi być ciekawe :)
SCEE™

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Ja mogę pochwalic sie zakupem butów marki NIKE. Dokładnie takich jak na screenie poniżej
Obrazek

glukkon7, sprzedasz troche? :D

Awatar użytkownika
glukkon7
-#

Post autor: glukkon7 »

Ciiii...Bo mnie namierzą i wpakują do ciupy za rozpijanie narodu polskiego.Nieopodatkowane rozpijanie! XD
Ale możesz w tych najkach przybiec i wtedy ubijemy interes z piw...eeee to znaczy z TYM sokiem.

Przeliczając to za butelkę 0,9 l wychodzi niecałe 1,80 zł :p
Lepszy maluch w garażu, niż Opel w telewizorze.

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Post autor: snakeshake »

Figurka Ezio Auditore ma z 40 cm, edycja specjalna metal gear solid 4, limitowana edycja uncharted 2, playstation move, starter pack, 2 konsole ps2 slim,
Naruto Ultimate Ninja Storm 2 na ps3, metal gear solid 1 w stanie idealnym, pro evolution soccer 10 na ps3 i little big planet. dzisiaj wstawie fotki =)

http://imageshack.us/g/560/img0151zk.jpg/ link do albumu ;) zdjęcia.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez snakeshake, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

ODPOWIEDZ