Witam
Pobrałem z tej strony gierke mumia na psx wszystko fajnie ale nie umie ją wypakować mam trzy pliki typu The Mummy [SLUS-01187].7z.001 próbowałem to jakoś scalić i total komanderem i 7z i innymi programami jak tu na forum jest napisane i nic chciałbym to jakoś rozpakować i nagrac na płytke
prosiłbym o instrukcje
z góry serdeczne dzięki
Problem z rozpakowywaniem Mumii
Moderator: Moderatorzy
albo...
odpalasz program 7z zaznaczasz pierwszy plik i w pierwszej zakładce PLIK->SCAL PLIKI po scaleniu dajesz - WYPAKUJ
choć nie koniecznie /właśnie coś mi się przypomniało
/ spróbuj normalnie rozpakować ale PowerArchiver'em - zdaje się że przy jakiejś gierce kiedyś z Draksonem coś już takiego przerabialiśmy....
odpalasz program 7z zaznaczasz pierwszy plik i w pierwszej zakładce PLIK->SCAL PLIKI po scaleniu dajesz - WYPAKUJ
choć nie koniecznie /właśnie coś mi się przypomniało

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
no i pobrałem tak z ciekawości i jest wszystko ok
tak jak pisałem powyżej:
"odpalasz program 7z zaznaczasz pierwszy plik i w pierwszej zakładce PLIK->SCAL PLIKI po scaleniu dajesz - WYPAKUJ" - podajesz hasło i otrzymujesz pliki CloneCD
żadnych najmniejszych komplikacji
tak jak pisałem powyżej:
"odpalasz program 7z zaznaczasz pierwszy plik i w pierwszej zakładce PLIK->SCAL PLIKI po scaleniu dajesz - WYPAKUJ" - podajesz hasło i otrzymujesz pliki CloneCD
żadnych najmniejszych komplikacji

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.