sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Jaki emulator do Win 7 64 bit

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

MultiGames
-#

Jaki emulator do Win 7 64 bit

Post autor: MultiGames »

Witam serdecznie, chciałbym pograć w Tony Hawka 2 i próbuję go odpalić tym Pcsx2 Emulator PS2 .0.9.5 ver.0.9.6._2 by ExGamer i odpala się konsola z niemieckim menu i wybór kart pamięci jak z konsoli, jak naciskam strzałki to jest wybór kilku gier ale nie wiem co dalej, bo nie ma Tony Hawka na liście.

Mój sprzęt:

Phenom 840 4x3,2 Ghz
Geforce GTS-450 OC
4GB RAM
Windows 7 Ultimate 64 bit

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Tony Hawk 2 jest na PSX'a. Pewnie masz na myśli Underground 2?
Dobra nieważna, użyj tego emulatora i zainstaluj sobie Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64)

Kod: Zaznacz cały

http://www.speedyshare.com/files/29363186/Pcsx2-r4802.rar

MultiGames
-#

Gra to Tony Hawk's Pro Skater 2 [PSX] i nie mogę uruchomić tej gry, jakbyś mógł mi pomóc to będę wdzięczny, bo kupiłem Pada na PC/PS2/3 i nie działa prawie w żadnych grach i dlatego emulator, choć na starym padzie takim za 20 zł i Xp pro Pad działał a teraz mam nowego Pada Saitek PS1000 Win 7 i nie można było wybrać innego kontrolera niż klawiaturka{ Gra na PC bez emulatora}.

Gra jest świetna i musze w nią zagrać;) dlatego Help

Ps.

Jak załączam obraz gry ISO, to ściagałem pod Play Station, nie pod PC

Oryginalny obraz Tony Hawk był w bin a ja go skonwertowałem Power ISO w plik .iso, nie wiem czy ma to znaczenie, ale w obrazie płyty były dwa pliki jeden to cue drugi bin. Konwersja była tylko z bin.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Jeśli chcesz odpalić grę z PSX'a to użyj poprostu emulatora PSX ;)

Tu masz linka do ePSXe, wraz z wszystkimi potrzebnymi pluginami i BIOS'em

http://www.filesonic.pl/file/1030803744/ePSXe.1.7.0.rar
SCEE™

MultiGames
-#

Sprawdzę i dam znać, już zgłupiałem z tymi emulatorami biosami etc.

Awatar użytkownika
Adammo
-#
Kontakt:

Post autor: Adammo »

MultiGames pisze: Oryginalny obraz Tony Hawk był w bin a ja go skonwertowałem Power ISO w plik .iso, nie wiem czy ma to znaczenie, ale w obrazie płyty były dwa pliki jeden to cue drugi bin. Konwersja była tylko z bin.
Niepotrzebnie konwertowałeś. Nic nie konwertuj. A jak sobie z ePSXe nie radzisz, to użyj pSX.
Poznaj świat emulacji
http://emusite.pl

MultiGames
-#

Quake96 pisze:Jeśli chcesz odpalić grę z PSX'a to użyj poprostu emulatora PSX ;)

Tu masz linka do ePSXe, wraz z wszystkimi potrzebnymi pluginami i BIOS'em

http://www.filesonic.pl/file/1030803744/ePSXe.1.7.0.rar
Mam prośbę a mógłbyś mi napisać jak to skonfigurować, jaki ma być dokładnie bios ustawiony.

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Adammo pisze: A jak sobie z ePSXe nie radzisz, to użyj pSX.

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Jeśli nie wiesz jak odpowiednio skonfigurować emulator ePSXe 1.7.0 zapraszam cię do poradnika, znajdującego się TUTAJ ;)

MultiGames
-#

Eh chłopaki udało mi się uruchomić Tony Hawka 2 i w miarę to chodzi, tylko obraz jakby trochę falował i grafika w 1280*1024 trochę mizerna. Rzeczywiście niepotrzebnie stworzyłem plik iso, załączyłem oryginalny bin i śmiga.

W menu jak się wybiera zawodnika po prawej stronie, jego miniaturka szybko sie rusza i jak padem wybieram pozycję nie ma stopniowania, tylko naciskam i musze trafić na pozycje którą chce, ale to zapewne tak musi byc.

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

MultiGames pisze:Eh chłopaki udało mi się uruchomić Tony Hawka 2 i w miarę to chodzi, tylko obraz jakby trochę falował i grafika w 1280*1024 trochę mizerna.
Jeśli nie podoba ci się grafika w wersji na PSX, to polecam ściągnąć wersję na Dreamcasta. Ma o wiele lepsze tekstury, wszystko jest gładkie bez pikselozy jak na plejce. Twój sprzęt pociągnię każdą gre na DC w 100%. Jakbyś był zainteresowany to pisz na PW, zapodam ci linka do dobrej wersji THPS2.

Tutaj masz emulator z biosem (mam nadzieje że nie łamie regulaminu, stronka nie ma nic wspólnego z PSX)

Kod: Zaznacz cały

http://rpgexe.mojeforum.net/viewtopic.php?t=976

MultiGames
-#

No jasne że jestem zainteresowany, już do Ciebie napisałem na PW ;-)

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Poszła odpowiedź, trochę długa ale opisałem wszystko żeby nie jasności ;- )

ODPOWIEDZ