sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Szukam informacji na temat konsoli

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
nowex
-#

Szukam informacji na temat konsoli

Post autor: nowex »

Siema,
Chciałbym, żeby ktoś mi powiedział coś o konsoli Sony PSX DESR-7000. Widziałem ją na eBayu. Duża sumka,jak ps3. Jest możliwość kupna takiego wynalazku w pl?, nie mówiąc o eBayu. Niestety nie znam ang. i za dużo się nie dowiem z jej opisu. Jeżeli ktoś mógłby coś o niej powiedzieć to będę bardzo wdzięczny. Wydaje mi się, że nie wyszła w Europie, a na pewno w PL, bo było głośno i zdążyłbym zobaczyć ja w sklepach. Pozdrawiam i dzięki z góry.
PS2 SLIM SCPH-70004+MODBO760 ,SONY DualShock2, Memory Card SONY 8 MB, 29 oryginalnych gier
PS3 80 GB, SonyDS3, MOVE, KAMERKA SONY, 12 oryginalnych gier, PSN
PS VITA

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Nie wiem jak to dokładnie nazwać, ale PSX to nagrywarka z dyskiem twardym która posiada bebechy PS2, czyli pozwala grać w gry z PS One oraz rzecz jasna PS2. Taki kombajn DVD z nagrywaniem + granie ;-). Nie wyszedł poza Japonią, nie kupisz tego raczej nigdzie jak na Ebayu.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Kupi, kupi. Może nie w Polsce, ale kupi ;) Poza tym zapomniałeś dodać, że nijak nie ma możliwości przerobienia tego "cuda", a sama "konsolo-nagrywarka" obsługuje tylko gry PSX i PS2 w systemie NTSC-J, czyli gry po Japońsku ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Quake96 pisze:Kupi, kupi. Może nie w Polsce, ale kupi ;)
Mógłbyś zarzucić linkiem do jakiegoś sklepu? Oczywiście nie takie ze statusem Sold-out. Bo znalazłem tylko jeden sklep, ale to raczej wałek bo ma przy każdym produkcje napisane że jest 100 sztuk na stanie.
Quake96 pisze:Poza tym zapomniałeś dodać, że nijak nie ma możliwości przerobienia tego "cuda", a sama "konsolo-nagrywarka" obsługuje tylko gry PSX i PS2 w systemie NTSC-J, czyli gry po Japońsku ;)
Znowu chciałbym prosić o źródło Twojej wiedzy :mrgreen: . Jakiś link czy cuś w którym jest informacja że PSX ma blokadę regionalną? Na przykład na stronie Sony można znaleźć takie info o PSX: More than 5000 PS and PS2 game titles can be played on PSX. Online games can also be enjoyed through the PSX network services.

Trzeba pamiętać że PSX miał premierę w 2003, więc raczej nie możliwe by w Japonii liczba gier na obie platformy dobiła do ponad 5k.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

DreamOn, kupić może na eBay'u (myślę że znalazłby się jakiś spoza Japonii, ale moge się mylić)

A co do tego, że odpala tylko ntsc-j, to proszę bardzo. Masz reviev PSX na YT:

http://www.youtube.com/watch?v=TOenqMiKeeE
SCEE™

ODPOWIEDZ