sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

FREEMC BOT

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

sunkari
-#

Post autor: sunkari »

Zastanawiam się czy kupić na allegro FMCB z esr, sms itp za 30zl oplaca sie? (tzn jest to karta z wgranym FMCB)

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

to zależy :-)

jeżli mowa o orginalnej 8MB to zaoszczędzisz ok 10zł kupując karte a wgrywając samemu FMCB. Z tym że tobie zależy na tych kilku programach dodatkowych do odtwarzania a na niektórych aukcjach piszą że wgrywają sam exploit z esr a dodatkowe programy zalecają samemu doinstalować. Wybór należy do ciebie ale wgranie naprawdę nie jest trudne ;-)
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

sunkari
-#

Właśnie doszło mi orginalne Gran Turismo na PS2 wkładam i DISC READ ERROR ; /

Oznaczać to może.... ?

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

a masz włożoną kartę z fmcb do konsoli :?: albo płyta jest coś porysowana czy jakieś odpryski ma :?:
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

sunkari
-#

Wszystko prawidłowo jest podłączone, płyta nie ma ani jednej ryski jest NOWA.

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

pytam o karte z fmcb bo jak podłanczałem konsole tak na czysto wszystko to czasami wyskakiwał mi błąd jak wkładałem płyte czy orginalną czy kopiowana, po restarcie i włożeniu karty na nowo szło już zawsze git. Jeżeli masz konsolę nieprzerobioną i nie czyta ci orginału to powinieneś czytnąć ten artykuł

Kod: Zaznacz cały

http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2generalfaq/strona3.php

sunkari
-#

Stary , naprawde nie rozumiesz, moim zdaniem jest ona zepsuta (cos z laserem) , Sprzedawca zapewnił mnie że po niedzieli wyśle nową konsole.

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

rozumie cię ;-) też myślę że to wina zepsutej konsoli dlatego posłałem ci linka, pisze wyraźnie że jeżlei już na czystej konsoli ci orginały nie czyta to do reklamacji gra albo konsola, przeca ty ciągle toczyłeś temat fmcb z esr i kupno nowej karty ;-)

ODPOWIEDZ