FREEMC BOT
Moderator: Moderatorzy
to zależy
jeżli mowa o orginalnej 8MB to zaoszczędzisz ok 10zł kupując karte a wgrywając samemu FMCB. Z tym że tobie zależy na tych kilku programach dodatkowych do odtwarzania a na niektórych aukcjach piszą że wgrywają sam exploit z esr a dodatkowe programy zalecają samemu doinstalować. Wybór należy do ciebie ale wgranie naprawdę nie jest trudne

jeżli mowa o orginalnej 8MB to zaoszczędzisz ok 10zł kupując karte a wgrywając samemu FMCB. Z tym że tobie zależy na tych kilku programach dodatkowych do odtwarzania a na niektórych aukcjach piszą że wgrywają sam exploit z esr a dodatkowe programy zalecają samemu doinstalować. Wybór należy do ciebie ale wgranie naprawdę nie jest trudne

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu
pytam o karte z fmcb bo jak podłanczałem konsole tak na czysto wszystko to czasami wyskakiwał mi błąd jak wkładałem płyte czy orginalną czy kopiowana, po restarcie i włożeniu karty na nowo szło już zawsze git. Jeżeli masz konsolę nieprzerobioną i nie czyta ci orginału to powinieneś czytnąć ten artykuł
Kod: Zaznacz cały
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2generalfaq/strona3.php
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu
rozumie cię
też myślę że to wina zepsutej konsoli dlatego posłałem ci linka, pisze wyraźnie że jeżlei już na czystej konsoli ci orginały nie czyta to do reklamacji gra albo konsola, przeca ty ciągle toczyłeś temat fmcb z esr i kupno nowej karty