sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Przerabianie PS2 SCPH-70004

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

tiger33
-#

Przerabianie PS2 SCPH-70004

Post autor: tiger33 »

witam, mam konsole ps2 i chcialbym ja przerobic, szukam sposobu w ktorym przerobie ja raz i na zawsze, w nosie mam gwarancje, nie chodzi mi o przerobke typu wkladam "magiczna" plytke, potem gre i dziala, tylko jeden raz przerobie i styknie.

sciagnelem Free Mc Boot , ale nie jestem pewien czy tym programem przerobie raz na zawsze.

prosze o pomoc specjalistow, chcialbym ja wykonac jeszcze dzis, a chipy nie chipy to trochu trwa. jak przerobie to beda mi chodzily piraty i oryginaly czy tylko piraty?

prosze o pomoc ;>

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Free MC Boot to loader który wgrywasz na kartę. O ile będziesz miał kartę pamięci zawsze w konsoli to "przeerobisz" na zawsze. A jak wyjmiesz to PS2 masz nie przerobione. ;] Jeśli chcesz trwale i bez kombinacji przerobić PS2 to tylko chip.
hasło do moich uploadów: 1234

tiger33
-#

Post autor: tiger33 »

Free MC Boot to loader który wgrywasz na kartę
moze trochu rozwesele, ale karte SD czy memorke poprzez jakas przejsciowke ;| ?

a gdzie nabede chip?

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

Program wgrywasz na memorkę od ps2, najlepiej orginalną z 8MB
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Loader wgrywasz na karte pamieci ps2. nie poprzez przejsciowke ale poprzez programy ktote musisz uruchomic na juz przerobionej konsoli. wtedy inatalujesz program na swojej mc i wszystko pieknie dziala. Chipy kupisz na allegro albo w serwisach konsol.
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ