sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

model ps2

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
nowex
-#

model ps2

Post autor: nowex »

Siema,
Mam problem który mnie bardzo zdenerwował. Mam na konsoli nalepkę tą z wersją konsoli (SCPH.70004). Dzisjaj włączam sobie ps2, żeby usunąć savy i przypadkowo kliknąłem trójkąt (Version). Bardzo zaszokowała mnie jedna liczba. Wersja konsoli to nie tak jak pisze na konsoli 70004 a 77004. Podejrzewam, że podmienili mi płytę główną po oddaniu jej do przeróbki. Była to wtedy konsola w idealnym stanie, bo z początków mało jej używałem jeszcze z plombą ( nie była otwierana). Myślę, że to sprawka tych ziomków od modbo bo myśle, że SONY by nie popełniła takiego błędu przy masowej produkcji :D Jak myślicie? Bo ja jestem bardzo .....
PS2 SLIM SCPH-70004+MODBO760 ,SONY DualShock2, Memory Card SONY 8 MB, 29 oryginalnych gier
PS3 80 GB, SonyDS3, MOVE, KAMERKA SONY, 12 oryginalnych gier, PSN
PS VITA

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

SONY, na pewno nie popełniłby takiej gafy. Albo podmienili ci obudowę, albo płytę główną. Podejrzewam, że podczas przeróbki ci "fachowcy" coś zepsuli, i żeby nie bulić Ci kasy, wsadzili ci inną płytę z wlutowanym modbo...

Na twoim miejscu zrobiłbym z tym coś, i poszedłbym do tego "serwisu" :zly:
SCEE™

ODPOWIEDZ