sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

PS2 FPS

dyskusje na temat gier i pomocy w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
snickersuper
-#

PS2 FPS

Post autor: snickersuper »

No właśnie jakie znacie (DOBRE) FPS'y na PS2? Ja zostałem wciągnięty (na tyle żeby przejść całe) tylko przez dwa tytuły.

Killzone

Fabuła gry toczy się w niedalekiej przyszłości. Prowadzony bohater zostaje wplątany w wojnę z dwoma frakcjami: Helghast oraz ISA, zaś faktyczna rozgrywka rozpoczyna się w momencie podstępnego ataku wojsk Helghast na planetę kontrolowaną przez ISA, Vecte.

Obrazek

Black

W tej grze gracz wciela się w sierżanta Jacka Kellara, który jest członkiem zajmującego się zwalczaniem terroryzmu oddziału Black Ops.

Obrazek

Mam nadzieję że zaraz posypią się propozycje dobrych gier bo chętnie poznam jakiś dobry FPS na PS2 :D
Próbowałem dotychczas Medal of Honor ale niestety coś mi w nich nie odpowiadało :kwasny:

Komornik190
-#

Post autor: Komornik190 »

Mam dużo gier a zobacz sobie Syphon Filters LogaNS Shadow to bardziej gra akcji ale warto

Awatar użytkownika
snickersuper
-#

Znalazłem coś co może być ciekawe, oceńcie sami :)

Darkwatch

Mroczny Dziki Zachód, nieumarli wychodzący z grobów, panienka w skórze i bohater, który jest w połowie gangsterem, a w połowie wampirem, flaki latające po ekranie, organizacja walcząca ze złem i syn szatana, który za wszelką cenę będzie chciał Twojej śmierci.

Obrazek

Ps. Komornik190 - Gra którą zaproponowałeś to nie fps :P

Komornik190
-#

Area51
Halflife
Cold winter
Urban chaos
BattleField
Brothers in Arms

Awatar użytkownika
snickersuper
-#

No brawo brawo, palnąć listę z google to ja też umiem, właśnie takie podeście zabija jakiekolwiek dyskusje na forum :/
Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Komornik190, spokojnie. Jakbyś dopisał chociaż jedno zdanie do każdej z tych gier to nikt nie miałby do Ciebie pretensji. W końcu np mogłeś podać jedną strzelankę sci-fi a snickersuper, może takich nie trawić prawda? Więc się nie rzucaj.

Ja bym polecił Medal of Honor Rising Sun i Brothers in the Arms Road to Hill.

Pierwsza podobała mi sie ze względu na fabułę. Wojna na pacyfiku. Pearl Harbor i te sprawy. Natkomiast druga to taktyka. Przede wszystkim taktyka. Mało który FPS każe tyle kombinować co BitA:RtH.
hasło do moich uploadów: 1234

Komornik190
-#

To ja polece gre XIII to gra z 2003 roku ale bardzo fajnie się gra klimat taki komiksowy ale naprawde przyjemnie się gra
Też poleciłbym Medal of Honor Rising Sun grałem ale krótko ale też dobra pozycja
Warta uwagi jest James Bond Quantum of Solace naprawde mnie wciągneła to nie jest fps ale zagraj w to jeśli nie grałeś fajna fabuła
Call of Duty 5 tez naprawde dobra fabula graficznie średnio ale przeszedłem przyjemnie się gralo
Też polece ci Rainbow Six Lockdown taka taktyczna podobne coś jak Swaty

Awatar użytkownika
Elkitrim
-#

Post autor: Elkitrim »

Ja natomiast polecam ci TimeSplitters 3 Future Perfect. Jest to wciągająca gra fps z dobrym humorem (jeśli angielski się zna of kors :) )

A jeśli zależy ci też na nieco dzikim zachodzie i nie będzie ci przeszkadzał TPS niż FPS a już jedna osoba podała grę tego typu to najlepszy będzie Gun. Trudny i świetny.
Playstation Portable 3004 Piano Black 6.20 PRO-C Perm.
Playstation 2 SCPH - 77004 Free McBoot 1.8b PL
Playstation 3 FAT - COBRA 7.00 mixed with Rogero 4.46

Awatar użytkownika
snickersuper
-#

No dzięki za porady takich mi było trzeba :D Powiem że najbardziej przypadła mi do gustu gierka zapodana przez Komornika :D XIII Świetny klimat bardzo lubię taki nietypowy styl (ta slasherowa grafika) nieprzeciętna gra, proszę już znalazłem to http://www.ebay.co.uk/itm/XIII-Thirteen ... 500wt_1156 w poniedziałek jak mi karta z banku nowa dojdzie to zamawiam :D dzięki wielkie
Obrazek

Komornik190
-#

powiedz jakie wrażenia z gry XIII

Awatar użytkownika
snickersuper
-#

Wrażenia są takie że gra jest cienka. Ma klimat komiksowo szpiegowski, bardzo naciąganą fabułę, a taka grafika na dłuższą metę jest jednak męcząca. Tak więc przykro mi to mówić ale żałuję że kupiłem tą grę, i w najbliższym czasie wystawię ją na ebayu.
Obrazek

Awatar użytkownika
kamilm122
-#

Post autor: kamilm122 »

Myśle, że Area51 to bardzo dobry tytuł ;)

ODPOWIEDZ