sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Tekken tag tournament PS2

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kamyczek12345
-#
Kontakt:

Tekken tag tournament PS2

Post autor: Kamyczek12345 »

Witam. Od jakiegoś czasu poszukuje Tekken tag tournament na PS2 ale nigdzie nie moge znaleść. Może ma ktoś link do tej gierki. Tylko nie z rapidshara bo ja z tego nie moge ściągać. Był bym bardzo wdzięczny. Z góry wielkie THX.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Kamyczek12345
-#
Kontakt:

Post autor: Kamyczek12345 »

wielkie dzięki ale teraz mam drugi problem. Przekonwertowałem tym Ultra Iso na Bin/Cue. I mam teraz te dwa pliki bin i cue Teraz nie wiem jak alchocholem nagrać dwa pliki - jeżeli wogóle nim moge te dwa pliki nagrać. a wogóle to można to nagrać na płyte DVD czy trzeba nagrać tylko na płyte CD

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

alcoholowi wskazujesz cue a on już sam zassa bin
wypalasz na CD
powodzenia ;-)

-----------------------------------------------------------
Do LukasaTe
Kurcze trzeba będzie koniecznie zrobić ten poradnik, hm... ja już nawet próbowałem, ale dowiedziałem się przy okazji że chociaż wiem co i jak to nie świadczy że umiem to dobrze przekazać.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ