sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Patchowanie mdf.

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

neokid
-#

Post autor: neokid »

okay - dzięki za pomoc. nie będę otwierać nowego wątku, to przy okazji tutaj się spytam - co sądzicie o red dead revolver? Warte zachodu? No i jakie gry polecacie, nie licząc tych znanych, co?
[center]Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Tutaj masz oceny i kilka recenzji - http://www.gamerankings.com/ps2/560967- ... index.html

Jaki gatunek gier cię interesuje?

neokid
-#

ogólnie - głównie mam na myśli exclusive na konsole, mój pecet to konkretna maszyna, a ja od zawsze byłem jego fanbojem - jednak zdecydowałem się na zasmakowanie czegoś nowego.
Nie interesuje mnie DBZ, fify, God of War, black, killzone, gta, bo to już od dawna mam ;)
[center]Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Exclusivy na konsole: Okami, MGS3, Final Fantasy (10, 12), Jak and Daxter, Ratchet, Sly, Virtua Fighter 4, Soul Calibur (2, 3), ICO, Devil May Cry, Silent Hill (dwa ostatnie tytuły wyszły na PC ale nei wszystkei części).

neokid
-#

Metal Gear Solid itd - ale co polecacie?
[center]Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Mogę ci polecić: Okami, MGS3, Final Fantasy XII, Jak and Daxter, Ratchet and Clank, Sly Racoon, Virtua Fighter 4, Soul Calibur 3, ICO, Devil May Cry, Silent Hill 2. :roll:

neokid
-#

to przy okazji zapytam.
http://swiatpsx.pl/god-of-war-2-vt865.htm
przed ostatnia wstawka z rapida, miał ktoś? działa? jak sądzicie? będzie działać?
[center]Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Ja posiadam, każda gra dodana przeze mnie na forum, jest sprawdzana pod względem działania. Cóż więcej mogę napisać o tejże wersji, filmik zostały mocno skompresowane i są w gorszej jakości niż w pełnej wersji. Muzyka w grze lubi się czasami "zerwać", poza tym bez większych zastrzeżeń. Jednak osobiście stwierdziłem, że posiadanie takowej wersji nie ma sensu i dokonałem zakupu pierwszej i drugiej części God of War, by cieszyć się pełnymi wersjami bez ucinania czegokolwiek, oczywiście obie części oryginalne, nówki w folii ;) Gra dodana przeze mnie działa naturalnie.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Drakson, łącznie zmieniany 2 razy.

neokid
-#

okay - dzięki za pomoc, zdecydowałem się pobrać tą wersję. już 1,5GB za mną.
[center]Obrazek[/center]

ODPOWIEDZ