sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

YouTube - Prezentacja Padów DualShock i DualShock 2

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

YouTube - Prezentacja Padów DualShock i DualShock 2

Post autor: Quake96 »

[center]Siemka![/center]

Chciałbym zaprezentować wam, mój kolejny filmik ;) Tym razem jest to Prezentacja padów DualShock i DualShock 2 ;) Jakościowo jest średnio, ale da się "przełknąć" :P

Link:
http://www.youtube.com/watch?v=VjfdSkIQZrs

Poraz kolejny, jestem otwarty na krytykę ;)
SCEE™

xzer0

Post autor: xzer0 »

Możesz napisać czym i jak smarowałeś DS2 mam też ten problem.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Wiem, że to zabrzmi śmiesznie, ale uwierz że ta metoda jest bezpieczna, i się sprawdza (w moim przypadku naprawdę pomogła.

Otóż, skorzystałem z tego co ma każdy w domu :P (patyczki do uszu, i coś tłustego [w moim wypadku olej] )

Wystarczy, że odlejesz trochę oleju na np. korek od butelki. Zamoczysz w tym patyczek do uszu, ale na tyle żeby olej z niego nie zciekał. Potem zdejmujesz z analoga tą plastikową nakładkę. Przekręcasz "zużytego" analoga z ruchem wskazówek zegara i jednocześnie dmuchasz na niego, żeby wyczyścić wnętrze. Potem znowu kręcisz analogiem, ale teraz przecierasz delikatnie (tym patyczkiem z olejem) całą przestrzeń wokół tego drążka. Potem znowu trochę kręcisz analogiem, aby olej się "rozszedł" i zatłuścił całą powierzchnię. Ja po tym aż się zdziwiłem ile to dało.

Być może nagram jeszcze dzisiaj poradnik jak to zrobić. ;)
SCEE™

ODPOWIEDZ