sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

PS2 pirat

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

d4mi4n
-#

PS2 pirat

Post autor: d4mi4n »

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy dałbym rade sam modyfikować moje play station 2 żeby czytało pirackie płyty z grami? Mam dosyć kupowania gier. :?:

@ Napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Musiałbyś, chociaż na chwilę mieć dostęp do przerobionego PlayStation. Jeśli np u kumpla masz, to możesz wgrać na kartę pamieci FCMB. Jak to zrobić? Tgo dowiesz sie z poradników dostępnych na forum.
hasło do moich uploadów: 1234

xzer0

Post autor: xzer0 »

Najpierw podaj model konsoli. Jeśli masz model z seri 1xxxx, 3xxxx, 5xxxx, 7xxxx to możesz śmiało grać z fmcb. Jeśli masz model 90004 to w grę wchodzi tylko chip lub swap magic.

d4mi4n
-#

Jestem w tym zielony. Gdzie mogę znaleść numer konsoli? I proszę o link do tego poradnika.

EDIT:
http://swiatpsx.pl/reinstalacja-free-mc ... vt6133.htm mogę zrobić według tego ale jak zrobić żeby pendrive czytało...
Ostatnio zmieniony ndz 25 wrz, 2011 14:54 przez d4mi4n, łącznie zmieniany 1 raz.

xzer0

To nie to. Poszukaj jak wgrać fmcb itp. Masz pleja z wysuwaną szufladą jak w kompie i dvd czy klapkę otwieraną do góry. Jeśli masz 2 opcję to sprawdź czy masz koło klapki błyszczący plastik jeśli jest on wąski to model 7xxxx. Naklejka z modelem jest tam gdzie śrubki, a w dużych plejach z tyłu obok wejść na kable. Żeby przerobić fmcb musisz się dorwać do przerobionej konsoli. Masz tu mój poradnik. poradnik

d4mi4n
-#

Mam klapkę otwieraną do góry. U mnie w miasteczku nikt niema przerobionego PS2 :(

xzer0

Konkretnie. Odwróć konsole do góry nogami i będzie napis SCPH-cyfry. Podaj nam ten numer. Konsolę przerobioną musisz dorwać bez tego ani rusz. Popytaj rodzinę, znajomych, albo napisz i ktoś ci to zrobi z forum za koszty przesyłki.

d4mi4n
-#

Konsola 77004 :roll:

ODPOWIEDZ