sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Save na pendrive i inne

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

meler
-#

Save na pendrive i inne

Post autor: meler »

Witam wszystkich serdecznie. Zakupiłem wczoraj konsole przerobioną chipem modbo.
Chciałbym uruchomić z pendrive emulator pozwalający na zapis save na pendrive. Jednak podłączałem już 4 pendrive i żadnego moja ps2 nie widzi Po właczeniu konsolki mam opcje Browser i System Configuration. Czy wgranie z płytki Free MC Boot pomoże? Jeśli tak prosiłbym o instrukcje jak to zrobić bo już mam mętlik w głowie od tego wszystkiego :/

xzer0

Post autor: xzer0 »

Nie baw się w savy na pendriva. Kup drugą kartę pamięci, ale nie te no name 64mb. Kup najlepiej orginała Sony, lub jeśli chcesz więcej miejsca używaną firmy Datel (są na 2 miejscu po Sony). Jak zdecydujesz się na Sonego to wklejaj aukcje powiem ci czy to podróba. Savy z pendriva można "wyciągnąć" z karty, ale to nie ma sensu. Lepiej kupić lepszą i większą kartę. Mogę zrobić dla ciebie specjalną płytę z programami na ps2. Mogę tam wsadzić co chcesz (emulator pegazusa, gry ps2 z pendriva, odtwarzacz divix).

meler
-#

Post autor: meler »

dzięki za odzew. Chciałbym zapisać savy na penie gdyz nie mam jeszcze karty :) W pon będe juz ją miał ale obecnie gra bez save jest troszkę irytujaca. Co do płytki z programami nagrałem taką płytkę przygotowana poprzez Berion jednak po włożeniu płytki kręci i jest Disk read error :( Nagrywałem na płytce TDK poprzez Alcohol 120% w profilu PS2

xzer0

Post autor: xzer0 »

Łap okazję. Kup najlepiej 2 sztuki. Są na 99% orginalne http://allegro.pl/oryginalna-karta-pami ... 45751.html Jeśli soniaki będą miały więcej niż 8MB to są nieorginalne.

ODPOWIEDZ