sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Poszukuje dwóch gier

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

m.justyna
-#

Poszukuje dwóch gier

Post autor: m.justyna »

Poszukuje dwóch gier na PSX.
Pierwsza polegała na zbijaniu klocków pod sobą i schodzenie na dół planszy. Ogólnie gra kolorowa, mamy minutę na zbijanie, a potem musimy lecieć po zegar, który dodaje nam czasu na grę. Kojarzyło mi się, że w nazwie jest coś z doktorem lub bubble. Niestety pamięć zawiodła, a tytuły okazały się nieprawidłowe.
Druga to typowy wyścig. Można było grać na dwóch, ekran dzielił się na pół - góra i dół. Wydaję mi się, że to były jakieś stare modele samochodów i kojarzy mi się coś z Rzymem, ale głowy nie daje. Tytułu w ogóle nie pamiętam. Pomóżcie w miarę możliwości. :)

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Pierwszy tytuł, jeśli o tym samym myślę do "Mr. Driller"
Co do drugiej gry, ciężka sprawa, gdyż na PSX'a wyszło sporo wyścigów, a Rzym to, lokacja powszechna w racer'ach. Tak, więc ciężko cokolwiek w tym przypadku zaproponować. Więcej szczegółów jeśli można :)

m.justyna
-#

Post autor: m.justyna »

Dzięki wielkie! Daje "pomógł" :) To jest ta gra!!
A co do wyścigów to jedyne co jeszcze pamiętam to takie bardzo wysokie, czarne auto trochę garbate. No wiesz, grałam w to bardzo dawno, więc nie pamiętam nic szczególnego. Auto chyba angielskie, nie wiem, czy to pomoże, bo była to jedna z wielu opcji gry.

EDIT:

Mam nowe info!
Auto, o które mi chodziło, to CHRYSLER PT CRUISER
Być może nie za bardzo stare, ale cóż... Pamięć zawodzi :-?
Ostatnio zmieniony czw 17 lis, 2011 19:55 przez m.justyna, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ