sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Emulator pSX v.1.13

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Stasiu
-#

Emulator pSX v.1.13

Post autor: Stasiu »

Średnio co 10 minut wyskakuje:
Unhandled exception. Save a crash dump?
Save a full dump? (could be very large)
przy czym następuje zwieszenie i:
emulator przestał działać poprawnie
Nigdzie nie znalazłem interesujących mnie informacji na ten temat czyli jak zlikwidować ten błąd nie zmieniając przy tym emulatora. Mam nadzieję że tu je znajdę.

Stasiu
-#

Post autor: Stasiu »

Udało się mi w końcu znaleźć odpowiedź więc zamieszczam ją tutaj bo widzę że nikt nic nie słyszał na ten temat a jeśli komuś w przyszłości przytrafi się ów problem to niestety zostanie niemiło rozczarowany jak ja sam zresztą.
Błąd unhandled exception wyskakujący podczas grania w niektóre gry na emulatorze pSX. v.1.13 jest po prostu bugiem tego oto emulatora i nic nie można na to poradzić.
Mało jest gier które spotyka taki los a jedną z nich jest właśnie Vagrant Story czy Grind Session. Pozostaje tylko inny emulator.

ODPOWIEDZ