sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Free Mc Bot w PS2 Slim potrzebna pomoc

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

zielmanpl
-#

Free Mc Bot w PS2 Slim potrzebna pomoc

Post autor: zielmanpl »

Witam.
Posiadam Playstation 2 Slim 7xxxx. Wgrany jest FreeMC Bot, ale nie mogę wejść w menu przeróbki. Po włożeniu płyty pokazuje mi się error związany z niepoprawnym załadowaniem języka Polskiego. Po kliknięciu OK mam menu BOOTOWANIA. Pierwszą opcją jest PS2 DISC i tylko ją mogę wybrać, ponieważ reszta opcji jest odnaczona i nie moge ich wybrać.

Jest jakiś sposób abym mógł obejrzeć film? Wiem, że ta przeróbka oferuje taką opcję.

Pozdrawiam.

xzer0

Post autor: xzer0 »

Chcesz oglądać film na tym? Poszukaj sobie. Dam ci trop zajrzyj w PORADNIKI. Płyta z avi sama się nie uruchomi. Musi być na niej nawet reklama w DVD-VIDEO. Działało by to bez kombinowania na chipie, a tak musisz specjalnie wypalać.

zielmanpl
-#

Zauważyłem, że jak włącze konsole z otwartą klapką bez karty pamięci to NORMALNIE CZYTA menu PS2 a jak włoże kartę pamięci to mam czarny ekran i nic się nie dzieje ;(

Ale to powinno odczytać płyte z filmem normalnie. Bez żadnego patchowania.

xzer0

Powinno być logo Free MCboot i po paru sekundach zwykłe menu z dodanymi innymi "magicznymi funkcjami". Jaki masz model konsoli?

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Po 1. Przeinstaluj FMCB (Polecam Ci mój poradnik jak przeinstalować bez przeróbki Chipem)

Po 2. W mojej paczce FMCB masz 2 dobre programy: "Simple Media System PL" i "Argon". Obydwa odtwarzają filmy.

Po 3. Jeśli nie masz chipa, a chcesz obejrzeć film z płyty. Nagraj film jako DVD-Video, a wtedy nawet FMCB nie będzie potrzebny, bo PS2 nawet nie przerobione czyta wypalane DVD-Video.
SCEE™

zielmanpl
-#

Mam coś takiego po włączeniu konsoli (nie pokazuje się żadne menu FMCB tylko to, i jak klikne OK lub Cancel to mam MEMORYBOOT (na zdjęciu))

LNG loading failed with error_id==–2 and test==0
The latest string index (possibly invalid) was 0
This was a failure to open the file:
"MC0:/BOOT/Browser/Polish.lng"
Use either OK or Canel to continue (no diff)

OK Cancel

No i to nieszczęsne MEMORYBOOT
http://www.fotoszok.pl/show.php/794425_ ... 0.jpg.html

xzer0

To jest Memor32. Zainstaluj FMCB jest o wiele lepszy.

zielmanpl
-#

w jaki sposób mam go zainstalować?

Awatar użytkownika
Ostry96
-#

Post autor: Ostry96 »

ODPOWIEDZ