sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, pethelp rabat -15% QSKES7C3

Chrono Cross

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Chrono Cross

Post autor: markomen1 »

Witam mam do was prośbę otóż ostatnio znalazłem grę Chrono Cross fajnie się gra ale nie za bardzo wiem o co chodzi w tych typu RPG (mam na myśli też serie Final Fantasy) i czy mógłby ktoś wstawić tą grę po Polsku lub zrobić do niej Spolszczenie bo wiem że użytkownicy tego forum znają się na tym :D

Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDŹ :D
Obrazek

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

No tera to dowaliłeś Obrazek.
Spolszczenie FF8 i FF9 trwało kilka lat, a ty myślisz że ktoś na zawołanie ci przetłumaczy CC? :mrgreen:
Spróbuj przetłumaczyć najprostszą gierkę, choćby jakąś platformówkę gdzie nie ma prawie tekstu, a zobaczysz jaka to mordęga. Wiem bo sam próbowałem przetłumaczyć kilka gier na PSX/DC i nigdy nie dokończyłem żadnego projektu.

Powodzenia Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

markomen1, była próba spolszczenia Chrono Cross. Ale pomimo tego, ze do tej gry są narzędzia (na romhacking.net np) to nikt się tego nie podjął. CC jest bardzo trudne do tłumaczenia i to nie tylko w kwestii technicznej ale także merytorycznej (bardzo dużo tekstu). Nie masz niestety co liczyć na spolszczenie CC w najbliższym czasie. Szybciej nauczysz się angielskiego niż doczekasz spolszczenia :)
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
markomen1
-#

No ale spytać warto było :D
Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

markomen1, owszem. Co do CC to spolszczeniem podobno zajmuje się niejaki Donation. Jak mu idzie nie wiem. Ale nie sądzę że dobrze. Dowiedziałem się też, że CC ma zakodowane dane. Tak więc zapomnijmy o polonizacji CC w najbliższym czasie.

Awatar użytkownika
markomen1
-#

ExGamer pisze:, Co do CC to spolszczeniem podobno zajmuje się niejaki Donation.

A się muszę spytać on jest na naszym forum ? trochę głupie pytanie ale ja nie znam wszystkich osób znajdujących się na forum :D
Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Nie widziałem go, a sprawdzać w użytkownikach mi się nie chce. :D

Awatar użytkownika
markomen1
-#