sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Chrono Cross

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Chrono Cross

Post autor: markomen1 »

Witam mam do was prośbę otóż ostatnio znalazłem grę Chrono Cross fajnie się gra ale nie za bardzo wiem o co chodzi w tych typu RPG (mam na myśli też serie Final Fantasy) i czy mógłby ktoś wstawić tą grę po Polsku lub zrobić do niej Spolszczenie bo wiem że użytkownicy tego forum znają się na tym :D

Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDŹ :D
Obrazek

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

No tera to dowaliłeś Obrazek.
Spolszczenie FF8 i FF9 trwało kilka lat, a ty myślisz że ktoś na zawołanie ci przetłumaczy CC? :mrgreen:
Spróbuj przetłumaczyć najprostszą gierkę, choćby jakąś platformówkę gdzie nie ma prawie tekstu, a zobaczysz jaka to mordęga. Wiem bo sam próbowałem przetłumaczyć kilka gier na PSX/DC i nigdy nie dokończyłem żadnego projektu.

Powodzenia Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

markomen1, była próba spolszczenia Chrono Cross. Ale pomimo tego, ze do tej gry są narzędzia (na romhacking.net np) to nikt się tego nie podjął. CC jest bardzo trudne do tłumaczenia i to nie tylko w kwestii technicznej ale także merytorycznej (bardzo dużo tekstu). Nie masz niestety co liczyć na spolszczenie CC w najbliższym czasie. Szybciej nauczysz się angielskiego niż doczekasz spolszczenia :)
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
markomen1
-#

No ale spytać warto było :D
Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

markomen1, owszem. Co do CC to spolszczeniem podobno zajmuje się niejaki Donation. Jak mu idzie nie wiem. Ale nie sądzę że dobrze. Dowiedziałem się też, że CC ma zakodowane dane. Tak więc zapomnijmy o polonizacji CC w najbliższym czasie.

Awatar użytkownika
markomen1
-#

ExGamer pisze:, Co do CC to spolszczeniem podobno zajmuje się niejaki Donation.

A się muszę spytać on jest na naszym forum ? trochę głupie pytanie ale ja nie znam wszystkich osób znajdujących się na forum :D
Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Nie widziałem go, a sprawdzać w użytkownikach mi się nie chce. :D

Awatar użytkownika
markomen1
-#