sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Gry dla dwojga

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

marshallek
-#

Gry dla dwojga

Post autor: marshallek »

Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem ps 2, za które moja kobieta jest niezbyt zadowolona ale mniejsza o to. Poszukuję gier na psa w których mógłbym z nią zagrać, obojętnie co czy wyścigi (gran turismo już mam a nfs kupie ;p) czy sportowe aczkolwiek wolałbym coś bardziej fun lub gry typu "kampania" dla dwojga o ile wiece o co mi chodzi ;p W temat wgl nie wchodzą gry typu singstars buzz eyetoy etc... Dzięki za pomoc

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Medal Of Honor: Rising Sun. Świetna strzelanka z opcją kampanii dla dwóch osób. Na pewno wszystkie sportówki FIFA, PES, NBA, NHL itd. Z samochodówek koniecznie sprawdź Burnout
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Był już niedawno chyba o tym temat ;) Więc jeśli szukasz gier na dwóch to najpierw poszukaj czy taki temat jest na forum, bo jeśli jest to tam na pewno znajdziesz dużo gier...
SCEE™

ODPOWIEDZ