sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Toca 2 Touring Cars

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Toca 2 Touring Cars

Post autor: KoYoT »

Wiem, że to nie w moim stylu, ale może ktoś coś wie. Mianowicie - szukam właśnie tej gry ALE w wersji na PC ( nie podsuwajcie mi na PSX bo mam :D ). W sumie kiedyś miałem płytkę, ale obecnie nie wiem gdzie się zawieruszyła ( zapewne na miejskim wysypisku albo kij wie ). Jakby ktoś miał i mógł zuploadować, ewentualnie pomóc znaleźć porządne, czyste linki do wersji NIEZAWIRUSOWANEJ ( tak, tak na to już trafiłem - jeden plik i całą instalację szlag trafił ), będę niezmiernie wdzięczny. W sumie każdy powie - google.pl . No ale ja już straciłem czas na szukanie ( praktycznie mało co, a z chomikuj to już mi się odechciewa ) i miejsce na dysku na pobieranie coraz to innych obrazów. Nie podrzucajcie mi linków z plikami *.exe o wielkości 85 MB, bo diabli wiedzą jakie gó**o tam jest. Pozdro :D
Ostatnio zmieniony ndz 26 lut, 2012 21:41 przez KoYoT, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Google nie boli ;)

Na chomiku na 10000% znajdziesz sprawną wersję, więc wystarczy trochę chęci... Ew. zostają torrenty.
SCEE™

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Quake nie takiej odpowiedzi oczekiwałem, a myślałem, że stać Cię na więcej.

1. Na googlach to już zbyt dużo przeszukałem, a zazwyczaj trafiam na ślepe linki.
2. O chomikuj już mówiłem.
3. Torrenty istotnie albo są puste, albo złą frazę po prostu wpisuje.
Kasa: 321 $

LOL :D

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002

PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Człowieku czego oczekujesz na forum o konsolach?

Ja sam kiedyś znalazłem na chomiku i działało.
SCEE™

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

"jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego" - to pisze o dziale "Prośby"

Jeśli wszystkiego innego, to wszystkiego innego. A wracając do twojego pytania to Ci powiem - oczekuję pomocy w sprawie tego o co się zapytałem, tak jak każdy inny prosi o pomoc w swoim problemie. Więc nie zawracaj gitary Quake, że potrzebne chęci bo je mam, ale cierpliwość mi się skończyła. Zamiast chrzanić o jakichś zasadach podrzuciłbyś łaskawie, a nie spamił głupotą ( oraz sucharami typu "Google nie boli" ). Naprawdę Quake, widzę, że potrafisz też zaskoczyć ludzi i to nie tylko konsolami. Jeśli masz tak się wypowiadać - nie rób tego wcale.
Są na tym forum tematy z prośbą o pomoc w sprawach PC, więc jeden więcej i to ode mnie nie powinien zaszkodzić. Niestety, dla szanownego pana Quake'a jest to o jeden temacik za dużo. Sorry, ale ja mam swój honor i szastać nim nie pozwolę. :-x

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Kod: Zaznacz cały

http://chomikuj.pl/misiek5999/GRY+PC/TOCA+2+TOURING+CARS+PL
Masz...
SCEE™

tomx1989
-#

Post autor: tomx1989 »

Sega Mega Drive VA4
SNES
PSX SCPH-1002
PSX SCPH-7502
PS2 SCPH-70004
PS2 SCPH-50004, NA 80GB HDD
PSP 3003
PS TV
Gamecube
Wii 1TB
Xbox v1.0 300GB
Xbox 360 S 250GB
PS4 CUH-1216 500GB

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Gdyby nie cholerne hasło z tego wareza...
Kasa: 321 $

LOL :D

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002

PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

z linków rapida raczej hasła nie widzę http://rapidlibrary.com/source.php?file ... c=d123a84a - a co wywala ci żeby podać ?

co do linków filefactory to także hasła nie widzę:
http://free-full-version-pc-game-downlo ... oca-2.html
http://belitanggames.blogspot.com/2010/ ... oca-2.html
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

No widzisz ja też hasła szukałem i nie ma, ale znalazłem w punktach regulaminu tamtejszego serwisu prośby o blokować hasłem pliki przeznaczone dla tego serwisu - nawet hasła były podane. Winrar i 7zip wywalają prośby o hasła, które wpisywałem już niejeden raz. A są dwa i żadne nie pasuje :/ Spróbuję te linki z filefactory co mi podałeś...

ODPOWIEDZ