sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Final Fantasy Origins, Urban Chaos, Silent Hill, (mega RIP)

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

uzytkownik27
-#

Final Fantasy Origins, Urban Chaos, Silent Hill, (mega RIP)

Post autor: uzytkownik27 »

Witam, chciałbym sobie pograć w którąś z tych gier na FPSe. Wycięte z nich ma być wszystko co zbędne muzyka, filmy, głosy itp.
format:
.img .iso .bin .cue .nrg .Z
W temacie się już nie zmieściło szukam także Diablo, jeżeli czegoś zapomniałem dodać proszę mnie poprawić.
ps. Jako że jest to mój pierwszy post, Witam wszystkich.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

uzytkownik27, z Diablo będzie bardzo ciężko. Ta gra jeżeli chodzi o emulację zachowuje się nad wyraz dziwnie. :/ Niestety najlepiej jest uruchomić ją na konsoli. (nie wspomnę o zapisie zajmującym całą memorkę). A co to innych to nie lepiej pobrać grę i samemu wyciąć co chcesz? Bo wrzucanie RIPów mija się często z celem.
hasło do moich uploadów: 1234

uzytkownik27
-#

Post autor: uzytkownik27 »

Samemu też mogę spróbować tyle że jestem w tym nowy i nie za bardzo wiem jak się za to zabrać, mógłbyś podrzucić jakieś tematy "How to"? byłbym ci bardzo wdzięczny.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ