sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

ps2 browser i system konfiguration

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Kemon
-#

ps2 browser i system konfiguration

Post autor: Kemon »

Witam Wszystkich.. jestem zielony na temat ps2 slim, a więc zaczne jaki mam problem otuz gdy wsadze płyte z orginalną grą (jest to tekken5) pojawia mi sie browser i system konfiguration wchodze w browser i memory card nie mam kopi od tekkena, czy to jest wina tej kopi czy to cos innego.. wczesniej grałem i był owszystko okej tylko nie awsze mi sie odpalało, a teraz to juz wgl.. Prosze o pomoc bo nie jest to mój ps a boje sie ze cos sie popsuło..

Jeżeli był juz taki temat to prepraszam ze zasmiecam ale jest to pilne i nie chciało mi sie szukac na forum, alezy mi na czasie..

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Było szukać na forum ;) Czas czasem, ale szkoda syf robić...

Po prostu laser Ci niedomaga, albo płytka już nie działa...
SCEE™

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Tak, Quake ma rację. Po prostu w Twojej konsoli wysiadł laser i nic już z nim nie zrobisz. Musisz wymienić go na świeży. ;)

Kemon
-#

Post autor: Kemon »

No macie racje Panowie laser do dupy już sprawdziłem..
Dzięki wielkie że Pomogliście :)
Można usunąć temat <----

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Temat nie zostanie usunięty, ponieważ może on się przydać innym ludziom, którzy będą mieli podobny problem do Ciebie. ;)

ODPOWIEDZ