No i slowo sie rzeklo, pobralem twoj up, co ciekawsze skonwertowalem na bin Magic Iso Makerem i cdmage nie wykryl ani jednego bledu, jak przewalilem pliki na iso to w cdmagu nie moglem wogole tego zeskanowac, wiec wg twojej rady wypalilem plyte i dziala, wiec smialo moge powiedziec ze twoj upload jest JEDYNYM dzialajacym w internecie, bo sciagnelem wszystko co sie dalo i wszysko mialo od 100000 bad sectorow w zwyz. Troche dziwnie ze u ciebie wykrylo bady a u mnie nic w kazdym badz razie jak mowiles kilka ich jest bo log psxfin pokazal mi kilka ale nie wielem inne wersje sypaly bledami tak dlugo jak sie gralo. Efektem tych kilku bad sectorow jest to ze plyta w konsoli i tak lekko swiruje, ale po chwili sie ogarnia i wczytuje co trzeba na tamtych krazek sie tak rozpedzal ze balem sie ze za chwile w zeby dostane z niego i tyle bylo z grania

Jak bys mogl i mial ochote to mozesz wrzucic tez wersje wyleczona w cdmagu, chociazby dla samej ciekawosci czy konsola lepiej sie zachowa

W kazdym badz razie zachecam do pobierania, bo jak up wygasnie i michael69 nie bedzie z roznych powodow w stanie zreuploadowac tematu, to gra umrze poprostu, a zagorzali fani jak ja beda sciagac nie dzialajace ostatki z netu