sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z nagraniem

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Sernik
-#

Problem z nagraniem

Post autor: Sernik »

Siema wszystkim. :)

Mam problem z nagraniem gry na PSX, dokładnie dylemat apropos plików. Pobrałem gre z pewnego portalu, ale każda gra tam jest w formacie MD5, SFV, lub .Cue, pobrałem w formacie .Cue. Mój dylemat zaczyna się w tym miejscu. Każdy plik .Cue z tej strony waży do max 4KB, co jest dla mnie podejrzane i nie chce nagrywać żeby nie zmarnować płyty.

I tutaj występuje moje pytanie: Nagrywać, czy nie nagrywać? :D Bo szkoda mi marnować płyte, skoro z gry mają być nici. :)

Czekam na szybką odpowiedź, pozdrawiam.
Obrazek

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

Skoro masz tam plik cue to powinieneś mieć tam plik bin. Jeżeli jest ten plik bin to w alcoholu musisz wybrać ten plik CUE oraz tryb PlayStation

Awatar użytkownika
Sernik
-#

Właśnie w downloadzie każdej gry na tej stronie jest tylko plik .Cue, nie ma Bin. :-/

Pobieram z Redump.org, mam nadzieje, że nie zostanę skarcony za 'reklamę' portalu, ale być może moge też wybierać zły download, nie mam pojęcia, bo widziałem na naszym forum wstawki z tej strony, bodajże paczke 3 części Tekkena i one już .Bin zawierały...
Obrazek

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Bo widzisz plik bin zawiera grę a plik cue to taki jakby skrócie do pliku bin a skoro bin nie ma to gry też nie będzie

Awatar użytkownika
Sernik
-#

Kurde... To zlekka bullshit, że się tak niekulturalnie wyrażę, bo przez zamknięcie Megauploada sporo tytułów, które by mnie interesowały znikło. :-|
Obrazek

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

No niestety ew. zostaje chomikuj albo oryginał

ODPOWIEDZ