sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Zasilacz samochodowy do ps one

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

corsiarz
-#

Zasilacz samochodowy do ps one

Post autor: corsiarz »

Witam dzis mnie naszlo ze mozna pozytywnie wykorzystac moj 100ah aku w aucie :P Z racji tego ze ps1 nie sa zbyt drogie doszedlem do wniosku ze warto by to wstawic do auta ale oryginalne zasilacze sa praktycznie niedostepne wiec z pomoca kolegow z KTK wyszukalem stabilizator 78s75, tutaj widac jak niemilosiernie prosty jest ten uklad i powinien dokladnie zaspokoic jedynke w prad :
http://html.alldatasheet.com/html-pdf/2 ... S75CV.html

Jego wejscie to dokladnie 12,5v tyle co ma zdrowy aku dla wyjscie 7.5v i 2A mocy, radiator moze byc smieszny bo temp pracy to -50 do 150st :) Nie wiem tylko ile bedzie mial po odpaleniu jak w instalacji pokaze sie 14,2v ale sprawdze to, co o tym myslicie? Koszta niewielkie i wydaje sie pasowac jak ulal do tego zestawu :D Wszelkie sugestie i podpowiedzi w temacie zasilania 1ki z auta mile widziane :)

xzer0

Post autor: xzer0 »

Dla mnie to bezsensu. Do codziennej jazdy nie nadaje się, ale w tirze.... Nocka w resident evil..... Jak masz zajawkę to możesz spróbować. Z zasilaczem nie będzie problemu. Są na allegro nawet "zapalniczkowe" zasilacze, ale nie wiadomo czy to jeszcze plejaka nie zjara. Najgorzej z monitorem. Oryginalny za drogi i mały.

corsiarz
-#

Post autor: corsiarz »

To nie jest tir tylko opel kadett :D :D :D Chodzi o to ze w austrii siedze i czasem zdarza mi sie jezdzic do polski a to lekko 10godzin wiec ktorys z pasazerow ma ucieche przez dlugi czas, nieczesto ale zdarza mi sie czekac za czyms w aucie z godzine wiec zlecialo by mi to ladnie :) pozatym to swietny bajer :P a ekran to inna sprawa, ogarne sobie jakiegos lcd pod12v ;-)

ODPOWIEDZ