sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

PS2 CD RIPy

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

PS2 CD RIPy

Post autor: Quake96 »

Siema :D

Ostatnio dostałem cynk, że było kilka gier PS2, które zostały zripowane z DVD na CD. Szukam tytułów (oraz linków) takich gier, bowiem mam kilka PS2 czytających tylko CeDeki. Ostatnio natrafiłem w grach sąsiada na Gran Turismo 3 na CeDeku, więc myślę, że jest jeszcze kilka dobrych gier zripowanych na CD.
SCEE™

slawe1
-#

Post autor: slawe1 »

jeśli ripy to konsola przerabiana??
mogę polecić gry na psx, mało która zajmuje więcej niż jedno cd, a nawet jeśli to są to gry wielopłytowe, bo psx nie ma napędu dvd
Jestem Posiadaczem PSX i jestem z tego dumny

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Nie musisz mi tłumaczyć takich oczywistości :P PSX'a mam od dobrych kilku lat (i mam o nim niemałą wiedzę). Z tym, że chciałem wtedy po prostu obadać te "CD Ripy" ;) Teraz to już nieaktualne bo mam FAT'a z Network Adaptorem, a slimka leży i się kurzy :)
SCEE™

ODPOWIEDZ