sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Podstawka do PS2

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Bodzio_PSX
-#

Podstawka do PS2

Post autor: Bodzio_PSX »

Nie orientuje się ktoś czy jest i gdzie ewentualnie można kupić podstawkę pod PS2 tyle, że model 90004? Coraz mniej miejsca na półce więc chciałem konsolę postawić w pionie i tu zonk, bo w necie znalazłem kilka podstawek ale pisało, że pasują do wszystkich modeli, ale do tego nie. Jest w ogóle takie coś?

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Brawo MC widać jak znasz się na 9xxxx... Popatrz na grafice google, że 90004 ma inny ten bok na którym stawia się podstawkę. w 9xxxx nie ma tego otworu na bolec od podstawki.

Także twoje linki niewiele tu pomogą.
SCEE™

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

No proszę codziennie dowiaduję czegoś nowego :)

Bodzio_PSX
-#

Post autor: Bodzio_PSX »

Dokładnie tak jak Quake96 pisze :) Oczywiście poszukiwania zacząłem od allegro, ale nic nie znalazłem, a co do tych linków xzer0 to coś mi tu nie gra bo skoro większość podstawek jest do wszystkich modeli PS2 oprócz 90004, to jak mniemam model 7xxxx potrzebuje jakiejś standardowej podstawki do Slima innej niż 90004. W takim razie jakim cudem ta podstawka a twoich linków może pasować i do 7xxxx i do 90004?

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

A no może pasować i będzie pasować. Czemu?

Otóż w slimach 7xxxx był specjalny otwór na podstawkę (by ją przykręcić). Natomiast w 9xxxx tego otworu nie ma, więc ktoś zrobił taką podstawkę jak w PS2 FAT, czyli bez żadnych śrub tylko najzwyczajniej wkładaną ;) A że 9xxxx i 7xxxx ma niemalże te same wymiary, to taka podstawka pasuje i do 7xxxx i do 9xxxx, bo ją się po prostu wkłada.
SCEE™

Awatar użytkownika
ZbyNioMir
-#

Post autor: ZbyNioMir »

NIE KUPUJ PODSTAWKI DO MODELI 9xxx
Modele te mają wbudowany zasilacz i jeśli nawet jakimś cudem postawisz czarnule na podstawce to zablokujesz wentylacje która jest z lewej strony, a druga strona jest skokowa więc nie postawisz.
"Są tacy, którzy umieją tasować karty, ale nie umieją grać."

ODPOWIEDZ