sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Witam I Pomocy.

wszelkie tematy dotyczące PSP i pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

szufland
-#

Witam I Pomocy.

Post autor: szufland »

Mam poważny problem , z którym wy sobie poradzicie. Przynajmniej mam taką nadzieje: D
Sam nie daje rady , Więc proszę was o pomoc !!

Teraz w czym tkwi problem...
Jestem FANEM anime pt Naruto Shippuden/Naruto.

No i znalazłem ten teges na necie pewną grę która jest grana na psp...odrazu mnie to zaciekawiło .. Bardzo fajna grafika , Ciekawa fabuła..
no to powęszyłem .. wielu ludzi mówili że nie ma emulatora psp i sie mylili.

Dowów że ów gra działa
http://www.youtube.com/watch?v=ZwxpZen900o
http://www.youtube.com/watch?v=PUmPE_qH ... ure=relmfu

Teraz w czym ja mam problem.

Ehh , no dobra w opisie jest napisane jakiego emulatora używać lecz...

1.) nie mogę znaleść tego emulatora
2.) Jak znalazłem nie było połowy TYCH PLIKÓW.Nie było nawet żadnego exe dzięki czemu mógłbym w ogóle emulowac Gry.

Grę znalazłem. Nazywa się : Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact

Proszę o pomoc ! Szufland
szufland

@@EDIT

doszedłem do paru zmian .. Znalazłęm emulatora .. gra wczytuje . Ale robi się czarno...
gra napewno chodzi..

EDIT:
Hurra , udało mi się ! ale mam strasznie małego fpsa ? Macie na to jakieś ciekawe sposoby :) ?

Dodam że komputer mam w miarę na grę. :)
Ostatnio zmieniony czw 16 sie, 2012 19:54 przez szufland, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

1. Nie pisz postu pod postem. Może wydaje Ci się upierdiwy, ale chcę po prostu Ci pomóc ;)

2. Na małą ilość FPS nie poradzisz. Emulator jest okropnie niedopracowany i na dodatek pracuje pod Javą...

PS: Jeśli lubisz gry z Naruto i masz dobry PC (co najmniej 2 rdzenie i ok. 2-4gb RAM) to możesz zawsze spróbować zabawy z Emulatorem PS2 (PCSX2) i grami z Serii Naruto na PS2. ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

Mam nadzieję ze mój link był przydatny, jeżeli chcesz więcej FPS to kup 8 rdzeniowy procek wyposaż pc w 16gb ram oraz kartę graficzna mającą 2gb powinno starczyć do emulowania psp

Adminów proszę o przeniesienie tamtych postów(z działu psx) tutaj moze komuś się przydadzą

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

eli chcesz więcej FPS to kup 8 rdzeniowy procek wyposaż pc w 16gb ram oraz kartę graficzna mającą 2gb
Rozumiem to żart :?: ^^

Jak już pisałem na FPSy nie poradzisz, bo to wina EMU który jest niedopracowany. Poza tym wydaje mi się, że emulator PSP nie powinien mieć wygórowanych wymagań (co najwyżej te na poziomie wymagań PCSX2)
SCEE™

szufland
-#

Post autor: szufland »

Hmm , nie koniecznie. Kolega na Youtube miał filmik z grą.
Gram mu się nie zacinała, a komputer wiem że nie ma za najlepszy : >

Kolega wyżej może mieć rację , że mój komputer nie ogarnia wszystkiego...
w sumie napisałeś 2 posty w 2 różnych tematach ironicznie smutne

Temat do zamkniecia

Pozdrawiam Szufland

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Dodam tylko że niektóre gry mogą działać normalnie. Ale jak wspomniałem kompatybilność jest prawie zerowa więc większość gier albo nie zadziała, albo ma problemy z optymalizacją (spadki FPS) więc to jest wina emulatora.
SCEE™

ODPOWIEDZ