Wolne ladowanie sie gry
Moderator: Moderatorzy
-
Wolne ladowanie sie gry
Witam.To mój pierwsz post na tym forum i myślę,że ktoś mi pomoże.Mam konsolę przerobioną FreeMcBoot
Posiadam plytkę Verbatim DVD-R.Nagrałem na nią grę WWE 11.Przy pierwszym razie gra odpaliła się,ale strasznie wolno.Doszedłem do wyboru postaci i gdy zacząłem mecz gra już się nie włączyła.Grę nagrałem prędkością 4x.
Następnym razem gdy włożyłem płytkę non stop pisało "Now Loading"i dalej nie poszło.
Dlaczego gra ładuję się mi tak wolno?Powiedzcie i czemu wogóle dalej nie chce się ładować.
Posiadam plytkę Verbatim DVD-R.Nagrałem na nią grę WWE 11.Przy pierwszym razie gra odpaliła się,ale strasznie wolno.Doszedłem do wyboru postaci i gdy zacząłem mecz gra już się nie włączyła.Grę nagrałem prędkością 4x.
Następnym razem gdy włożyłem płytkę non stop pisało "Now Loading"i dalej nie poszło.
Dlaczego gra ładuję się mi tak wolno?Powiedzcie i czemu wogóle dalej nie chce się ładować.
-
-
-
Ja mam wersje slim 77003.Ale dzieje się tylko tak kiedy wkładam przegrana płytkę przeze mnie.Orginałki kręcą się normalnie.Może spytam się kolesia od którego kupiłem bo mam gwarancje 30 dni.
Jeszcze jedno pytanie czy jak wyszyszcze laser,np soczewke to strace gwarancje.
Mam wielkiii problem.Wczoraj płytka odpala się nawet do menu,a dzisiaj pisze ciągle disc not reading.Mowie o tych Verbatinach,ktore nagralem dzisiaj nawet przegralem God of war 2 8x ta to nawet nie poszla dalej.Pomóżcie.
Jeszcze jedno pytanie czy jak wyszyszcze laser,np soczewke to strace gwarancje.
Mam wielkiii problem.Wczoraj płytka odpala się nawet do menu,a dzisiaj pisze ciągle disc not reading.Mowie o tych Verbatinach,ktore nagralem dzisiaj nawet przegralem God of war 2 8x ta to nawet nie poszla dalej.Pomóżcie.
-
Taka malutka uwaga. SONY nadają się tylko jako CD-R (czyli do PSX'a). płyty DVD od Sony to istne ścierwoMcMarycha pisze:No to albo sony albo verbatim AZO a jak nie to chyba wymiana lasera

bodziox123 - GoW II wypalałeś na zwykłej DVD czy 9gb

Generalnie jeśli występuje ekran "Please insert PlayStation 2 or PlayStation Format Disc" to widać iż konsola rozpoznaje płytę jako pirata, czyli zawodzi najprawdopodobniej chip.
Obstawiałbym chip skoro oryginałki działają, a z kopiami masz takie "ekscesy".
Masz gwarancję, więc oddaj do naprawy gwarancyjnej

SCEE™
-