sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Turówka na PS1

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Nabacc001
-#

Turówka na PS1

Post autor: Nabacc001 »

Witam wszystkich!

Liczę na pomoc w odnalezieniu tytułu gry w którą za bachora się zagrywałem. Była to gra RPG z walką prowadzoną w systemie turowym, z widokiem w rzucie izometrycznym z niewielkiej wysokości (bliżej niż w strategiach). Akcje w trakcie potyczek wybierało się z tekstowego menu. Prowadziło się w niej niewielką grupkę bohaterów. Krajobrazy zdecydowanie pustynne, jedną z początkowych lokacji było miasto o charakterystycznej architekturze (żółte budynki o płaskich dachach). W zależności od akcji podjętych w mieście odblokowywała się 2 lokacja jaką było jeziorko (oaza?) z rybakiem. Występowała również mapa. Interface'u, nazw ani dialogów niestety nie pamiętam, gdyż nie były w języku polskim (nie wiem nawet czy był to angielski, którego i tak naście lat temu nie rozumiałem wcale). Na początku rozgrywki wybierało się imię postaci (nazwa ta pojawiała się wśród tekstów w trakcie walki). Pierwszą zaś walką było spotkanie z olbrzymią, agresywną gąsienicą, siedzącą w piasku.

Mam nadzieję, że powyższe informacje pomogą komuś skojarzyć tytuł tej ciekawej produkcji. Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam forumowiczów! :D

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Może któraś z części Final Fantasy / Final Fantasy Tactics ?
SCEE™

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Breath of Fire?
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Nabacc001
-#

Przyglądałem się screenom z wyszukiwarki ale niestety nie odnalazłem na nich mojego obiektu poszukiwań. Choć trop jest dobry, była utrzymana w podobnej konwencji. Czekam na dalsze pomysły :)

tomx1989
-#

Post autor: tomx1989 »

Z pustynią kojarzą mi się tylko Breath of Fire IV i Xenogears.

Ps. Grę szybciej znajdziesz na youtubie niż po zdjęciach :-P
Sega Mega Drive VA4
SNES
PSX SCPH-1002
PSX SCPH-7502
PS2 SCPH-70004
PS2 SCPH-50004, NA 80GB HDD
PSP 3003
PS TV
Gamecube
Wii 1TB
Xbox v1.0 300GB
Xbox 360 S 250GB
PS4 CUH-1216 500GB

Nabacc001
-#

Trafione w 10 - Breath of Fire IV! Rzeczywiście obejrzałem playtrough i dopiero poznałem grę, dziękuję za pomoc :)

ODPOWIEDZ