sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Szukam strzelanki na PSX

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Warga
-#

Szukam strzelanki na PSX

Post autor: Warga »

Witam wszystkich forumowiczów, moderatorów, oraz administratorów na tymże forum. Witam się, ponieważ jestem tu po raz pierwszy. Więc zacznę od razu, bez obijania w bawełnę.

Poszukuję gry n PSX, dokładnie była to strzelanka. Pamiętam że grało się na dwóch, i było mnóstwo postaci do wyboru, można było grać np. Babcią, i to przeróżnymi broniami, które były na mapie. Mapę też się wybierało. Pamiętam że była jedna coś jak stodoła ze strychem, i jedna taka czarna, z zielonym podłożem, jakby Matrix. Kurczę, poszukuję tego już od dość długiego czasu, więc proszę was jako moją ostatnią deskę ratunku.

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Myślę, że chodzi ci o grę "Syphon Filter 3"? :)

Warga
-#

Post autor: Warga »

Wielkie dzięki o to mi właśnie chodziło. Wesołych Świąt :D

ODPOWIEDZ