sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Open PS2 Loader - na jednym Pendrive działa na innym ni

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

bingo009
-#

Open PS2 Loader - na jednym Pendrive działa na innym ni

Post autor: bingo009 »

Witam was serdecznie, otóż mam na pendrive zgraną grę Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3. Pendrive to Platinet X-Depo 4GB. Gra działała z niego świetnie, nie było żadnych problemów. Teraz jako wcześniejszy gwiazdkowy prezent dostałem pendrive TDK 16GB. Problem w tym, że zgrałem tą samą grę na niego(skopiowałem ją z tamtego pendrive) aby sprawdzić czy zadziała. OpenPS2 Loader ładnie go wykrywa i grę na nim, ale próba uruchomienia go kończy się niepowodzeniem. Normalnie konsola zawiesza się na zielonym ekranie, jak w ustawieniach gry włącze wszystkie Mode gra rusza dalej, pokazuje loga firm, ale potem zawiesza się na czarnym ekranie jak ma pokazać intro. Da radę coś z tym zrobić?

Edit: Grę zgrałem na USB programem USB Extreme.
PlayStation 2 SCPH 90004(Swap Magic 3.8)

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Sformatuj nowego pendriva na FAT32. Potem wrzuć grę. Jeśli nie zadziała to zrób defragmentację.
SCEE™

bingo009
-#

Post autor: bingo009 »

Po problemie, znalazłem 2 rozwiązania:
1.USB Advance odpalił grę
2.Zdobyłem wersję NTSC gry, która działa na tym programie
PlayStation 2 SCPH 90004(Swap Magic 3.8)

ODPOWIEDZ