Seriale
Moderator: Moderatorzy
Seriale
Pomyślałem, że przyda się osobny temat dotyczący samych seriali. Istnieją teraz tematy: Filmy i seriale oraz Filmy i dokumenty, które już nie tętnią życiem.
Obejrzałem wiele sezonów przeróżnych seriali, opisując wszystko mielibyśmy za dużo do czytania. Aktualnie oglądam serial Sons of Anarchy, bardzo polecam! Serial opowiada o klubie motocyklowym, który zajmuję się handlem bronią i obroną swojego miasteczka przed dilerami narkotyków oraz wpływami biznesmenów Niepowtarzalny klimat, postaci niejednobarwne.
Mocno polecam również:
Breaking Bad
Californication
Dexter
Shameless
Homeland
Weeds
True Blood
Scrubs
Friends
Jak Poznałem Waszą Matkę
New Girl
Chuck
Supernatural
Person of Interest
Wilfred
Zakazane Imperium
Skins
House
Gra o Tron
Episodes
Misfits
Rodzina Borgiów
Czas Honoru
Obejrzałem wiele sezonów przeróżnych seriali, opisując wszystko mielibyśmy za dużo do czytania. Aktualnie oglądam serial Sons of Anarchy, bardzo polecam! Serial opowiada o klubie motocyklowym, który zajmuję się handlem bronią i obroną swojego miasteczka przed dilerami narkotyków oraz wpływami biznesmenów Niepowtarzalny klimat, postaci niejednobarwne.
Mocno polecam również:
Breaking Bad
Californication
Dexter
Shameless
Homeland
Weeds
True Blood
Scrubs
Friends
Jak Poznałem Waszą Matkę
New Girl
Chuck
Supernatural
Person of Interest
Wilfred
Zakazane Imperium
Skins
House
Gra o Tron
Episodes
Misfits
Rodzina Borgiów
Czas Honoru
Ostatnio skończyłem oglądać Chucka. Powiem, że ci ludzie nie umieją kończyć seriali (ze względu na zwroty akcji). Ale bardzo przyjemne 5 sezonów, fani mogli by wyprosić jeszcze ten 6
Oglądałem również Simpsonów, czekam aż trochę się teraz odcinków naprodukuję to je obejrzę za jednym zamachem. Świetny humor, nawiązuje do dzisiejszych sytuacji politycznych i głupoty ludzi. Boki zrywać
No i jeszcze oglądam Futuramę. Im późniejsze odcinki, tym lepsze
Wszystko oglądałem na kinomaniak.tv ale teraz "bezprawnie" wyłączyli ich serwery, kinomaniak miał szybko wrócić, teraz jest wiadomość że "ma" wrócić na przełomie lutego i marca. Zdaje mi się, że to już koniec kinomaniaka. Dobrze, że chwilę przed tym wykorzystałem wszystkie punkty na premium
Oglądałem również Simpsonów, czekam aż trochę się teraz odcinków naprodukuję to je obejrzę za jednym zamachem. Świetny humor, nawiązuje do dzisiejszych sytuacji politycznych i głupoty ludzi. Boki zrywać
No i jeszcze oglądam Futuramę. Im późniejsze odcinki, tym lepsze
Wszystko oglądałem na kinomaniak.tv ale teraz "bezprawnie" wyłączyli ich serwery, kinomaniak miał szybko wrócić, teraz jest wiadomość że "ma" wrócić na przełomie lutego i marca. Zdaje mi się, że to już koniec kinomaniaka. Dobrze, że chwilę przed tym wykorzystałem wszystkie punkty na premium
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na !
- Damianero1993
Django słabiutki . Kolorowa opowiesć o pieniadzach i słabych ludziach. Tarantino równa w dół ogromnie.LukasTe pisze:O kinomaniaku słyszałem, problemy mają podobno przez umieszczenie filmu Django (polecam przy okazji).
Wracając do seriali to jakby ktoś nie miał pomysłu jaki zacząć to lista którą przygotowałem jest dosyć ciekawa Kończę właśnie 2 sezon Synów Anarchii.
Polecam rosyjski serial komediowy "Stażyści" (Interny).
Serial w niezłej jakości oraz napisy możecie pobrać z mojego Chomika:
http://chomikuj.pl/MrMajst3r/Sta*c5*bcy*c5*9bci
Więcej informacji na stronie tłumaczy:
http://serial-stazysci.net/
Polskie napisy do serialu tworzy mała grupa fanów, obecnie dostępnych jest 11 odcinków. Początkowo przetłumaczone odcinki były publikowane na Youtube, ale kiedy oglądalność wzrosła, pliki zostały zablokowane ze względu na prawa autorskie.Serial "Stażyści" bijący rekordy popularności w Rosji , emitowanego od kwietnia 2010 roku.
Dzięki dużej dawce humoru i nieprzewidywalności wątku, zdobył sympatię wielu widzów.
Serial w żartobliwy sposób nawiązuje do innych seriali
medycznych, takich jak "Scrubs" w Polsce znanego jako "Hoży doktorzy", posiada własną, niezależną i bardzo ciekawą fabułe.
Po studiach staż w szpitalu rozpoczyna czterech (dość nieudolnych) stażystów, którzy trafiają pod opiekę wymagającego, gburowatego i socjopatycznego ordynatora Oddziału Chorób Wewnętrznych, gdzie spotyka ich wiele zabawnych, często niejednoznacznych sytuacji.
Serial w niezłej jakości oraz napisy możecie pobrać z mojego Chomika:
http://chomikuj.pl/MrMajst3r/Sta*c5*bcy*c5*9bci
Więcej informacji na stronie tłumaczy:
http://serial-stazysci.net/
[center]Sprzedam / Kupię / Wymienię Gry XBOX 1
Serwis / Tuning / Przeróbki XBOX 1[/center]
Serwis / Tuning / Przeróbki XBOX 1[/center]