sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

problem

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

bartekgreen
-#

problem

Post autor: bartekgreen »

witajcie kolejny raz. Pisze do was z kolejna sprawa. Otoz poszedlem za rada kolegi, ktory odpowiedzial mi w temacie. Wiec tak gra dziala, chodzi mi o final fantasy 7, ale jak wkladam do napedu to laduje mi sie normalnie, wyskakuje napis new game klikam go i pojawia mi sie please insert disc 1. Dzieje sie tak przy kazdej wlozonej plycie. Prosze o pomoc.

Arkl1t3
-#

Post autor: Arkl1t3 »

sprawdz plyty na emulatorze czy odpali nową gre, moze zes nagral omylkowo zamiast cd1 inna plyte
PS1: SCPH-5502+CHIP+Color Fix
PS2: SCPH-35003, SCPH-39004, SCPH-77003, SCPH-77004, FMCB

bartekgreen
-#

Post autor: bartekgreen »

Ok tak jak mi radzono sprawdzilem. I final fantasy sciagniete dziala na emulatorze na kompie, a mi wyskakuje na ps2 please insert disc 1. Jakies kolejne propozycje? Aha nagrywalem z predkoscia x16 jakby cos to dalo. Blagam o pomoc.

ODPOWIEDZ