sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Działającego Tomb Raidera szukam...

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Trzyzet
-#

Działającego Tomb Raidera szukam...

Post autor: Trzyzet »

Witam was serdecznie :) Jest to mój pierwszy post na tym forum i na początek może się pochwalę, że jestem z zainteresowania i zawodu elektronikiem. Także schematy a i usterki dla PSX (PSOne też, a nawet zwłaszcza bo właśnie takową posiadam) obce mi nie są. Ale do rzeczy:

Szukam działającej w pełni pierwszej części Tomb Raider. Ta na forum rzekomo działająca w 100% niestety mi nie działa... Zawias po naciśnięciu start albo select Płytki wypalam Alcoholem 120%. Wypaliłem już jakby co ponad 20 płytek (verbatim metal azo, bardzo dobra jakość i esperanza vinyl black - te mimo głębszych rys są odczytywalne bez większego problemu). Już straciłem 3 płytki na Tomb Raidera :( Jak macie w 200% pewne źródło to się nim pochwalcie :)

Pozdrawiam.

PS Teraz właśnie wracam do gry w pierwszega Crasha Bandicoota :D

Trzyzet
-#

Post autor: Trzyzet »

OK, poradziłem sobie, obraz musi być wypalany nagrywarką po ATAPI (czyli de facto na ATA) alcoholem 120% w wersji najwyżej 1.9. To tak dla potomnych, do zamknięcia :)

DJMixCuma
-#

Post autor: DJMixCuma »

Ja wypalam nagrywarką po SATA i wszystko mi śmiga.

Zablokowany